Лудогорец и ЦСКА-София се изправят днес от 17,15 часа на

...
Лудогорец и ЦСКА-София се изправят днес от 17,15 часа на
Коментари Харесай

Лудогорец и ЦСКА-София излизат в битка за върха

Лудогорец и ЦСКА-София се изправят през днешния ден от 17,15 часа на стадиона в Разград за повторно през тази седмица. Преди три дни отборът от Борисовата градина победи с 1:0 и в профил " орлите " в 1/4-финалите за Купата на България.

Днешната борба е за шампионата и още веднъж има голям заряд, защото при триумф с резултат, друг от 1:0, " алените " ще изместят Лудогорец от върха в класирането. Двата отбора ще имат по 63 точки, само че преимуществото ще е за ЦСКА-София, защото по-рано през сезона Лудогорец завоюва вкъщи с 1:0, а мачът на " Българска войска " приключи 1:1.

В Разград са мобилизирани да не позволен нова загуба от противника и дадоха обещание, че днешният дуел ще е радикално друг. Все отново треньорът Стойчо Стоев продължава да има кадрови проблеми. В офанзива той още веднъж ще разчита на изтощения нападател Клаудиу Кешерю, който е без конкуренция поради травмата на Якуб Шверчок. В стартовия състав се завръща бранителят Антон Недялков.

На мястото на игралия едва в сряда Станислав Манолев ще забележим Лукас Саша. Стоев има алтернатива кой всред Юсеин и Анисе да си партнира с капитана Дяков в средата, като се чака да заложи на привлечения от Ботев халф. Останалите на терена ще бъдат нормалните титуляри на " орлите ".

В същото време треньорът на гостите Любослав Пенев няма да разчина на санкции Бикел, който ще бъде сменен от Нуно Томаш. Валентин Антов се завръща измежду титулярите, които се обрисува да са същите от триумфа в сряда.

Очаква се трибуните на " Лудогорец Арена " да бъдат цялостни за дербито на върха в Първа лига. За почитателите, които ще посетят срещата на стадиона могат да видят времето тук: https://www.vremetodnes.bg/bg/stadion-ludogorets-arena/5302/5-days

Вероятни сформира:
Лудогорец: Ренан, Саша, Моци, Григоре, Недялков, Дяков, Юсеин, Лукоки, Марселиньо, Вандерсон, Кешерю. ЦСКА-София: Черниаускас, Томаш, Бодуров, Антов, Турицов, Малинов, Енрике, Пинто, Тиаго, Жоржиньо, Соу. МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА ГЛЕДАЙТЕ ТУК Първа лига 2 кръг, събота 6 април  Лудогорец 17:15предстои  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР