Лудогорец и ЦСКА ще изиграят в четвъртък решителни битки от

...
Лудогорец и ЦСКА ще изиграят в четвъртък решителни битки от
Коментари Харесай

Ще успеят ли Лудогорец и ЦСКА да влязат в групите?

Лудогорец и ЦСКА ще изиграят в четвъртък решителни борби от плейофите за влизане в групите на евротурнирите и двата тима имат гол задатък преди реваншите.

Лудогорец съумя да победи с 1:0 литовския Жалгирис вкъщи и в този момент ще се опита да реализира триумф и в реванша в Литва. При премахване на Жалгирис българският първенец ще влезе в групите на Лига Европа. При гаф Лудогорец също ще е в групова фаза, само че на третия по мощ шампионат – Лигата на конференциите, а несъмнено главната цел на тима е да бъде в Лига Европа.

дефинира Лудогорец като любимец с коефициент 1.98, който е много атрактивен, равенството е оценено на 3.35, а победа за Жалгирис е 3.75.

на Лудогорец в групите е 1.16, а за Жалгирис е 5.30.

Една от многото забавни благоприятни условия, които букмейкърът предлага са и способ за класиране.

Победа на Лудогорец в постоянното време е 1.28, а на българите в продълженията е оценен на 15, орлите да победят след дузпи е 16.50.

За триумф и класиране на Жалгирис в постоянното време коефициентът е 9, а за класиране на домакините след продължения е 24. Победа за Жалгирис след дузпи е оценен на 16.50.

ЦСКА също победи с 1:0 в първия мач в София Базел и в този момент се надява на нова швейцарска епопея, откакто преди две години след триумф точно в Швейцария против същия противник влезе в групите на Лига Европа. Сега борбата е за влизане в групите на Лигата на конференциите, където “армейците ” съумяха да вземат участие през предишния сезон. Загубилият в двойката ще завърши присъединяване си в евротурнирите за този сезон.

Базел е любимец съгласно с коефициент 1.50, триумф на ЦСКА е 5.80, а равенството е 4.10.

на ЦСКА за групите е оценено на 2.10, а за Базел е 1.75.

на ЦСКА да се класира в постоянното време е 2.57, класиране след продължения е 23, а триумф след дузпи е оценен на 13.

За Базел класирането в групите след постоянно време 2.40, а след продължение е 8.50, а след дузпи е 13.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР