Лудогорец и Цървена звезда ще определят победителя в Международния юношески

...
Лудогорец и Цървена звезда ще определят победителя в Международния юношески
Коментари Харесай

Лудогорец и Цървена звезда ще определят победителя във VIVACOM CUP утре

Лудогорец и Цървена звезда ще дефинират спечелилия в Международния младежки турнир  VIVACOM CUP в директен конфликт на следващия ден.

Днес и двата отбора завоюваха мачовете си и имат цялостен актив.  Така срещата сред тях в третия ден от конкуренцията ще е самобитен край.

Момчетата на Росен Маринов бяха безапелационни против румънския Университатя (Крайова) и реализираха триумф с 4:1. В 12-та и 24-та минута точни от бялата точка бяха Боян Иванов и Максим Минков. В 27-та минута гостите върнаха едно попадение, също от дузпа. Първото полувреме приключи при този резултат.

След почивката Мартин Николов вкара с глава за 3:1 в 47-та минута, откакто засече центриране на Калоян Божков. В 66-та минута Боян Иванов оформи крайното 4:1.

Цървена звезда съумя да се оправи с Македония Гьорче Петров с 2:1 след цялостен поврат.

Доволен съм от безапелационния триумф през днешния ден и от представянето на момчетата. Сега за нас най-важно е да успеем да се възстановим за утрешния мач и да го изиграем по най-хубавия метод, разяснява старши треньорът на Лудогорец U15 Росен Маринов.

Битката за първото място сред гениите на „орлите“ и сръбския гранд Цървена звезда е на следващия ден (21 юли), от 9,30 часа, на стадион „Гнездо на орли“.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР