Лудогорец и Рома се изправят в първия си мач от

...
Лудогорец и Рома се изправят в първия си мач от
Коментари Харесай

Лудогорец влиза в битка с Рома на Моуриньо

Лудогорец и Рома се изправят в първия си мач от групите на Лига Европа. Двубоят на стадион " Хювефарма Арена " в Разград е довечера от 19,45 часа българско време.

" Орлите " мъчно съумяха да се класират за тази фаза от конкуренцията след трилър против литовския Жалгирис. Тимът обаче загря за дуела с безапелационно 6:0 над Хебър в среща от шампионата. Анте Шимунджа би трябвало да начертае най-правилната тактика, с цел да може футболистите му да имат късмет, въпреки и от ролята на новобранци да стартират с влиятелен резултат. Всяка точка в тази група, където е и Бетис, ще е от изгода за крайното класиране.

„ Играчите са на терена. Те се съревновават един против различен. Ние треньорите можем единствено да променим тактиката по време на мача. Най-важното е да отговорим на класата на Рома. Можем да го създадем със храброст и убеденост. До този миг нямаме проблеми с играчите. Всички са доста стимулирани и желаят да играят. Ще забележим какво ще бъде положението им след тренировката. Надявам се, че да можем да разчитаме на всички. Истинска привилегия за мен е, че мога да предпочитам измежду толкоз играчи. В предходния мач направихме много ротации в състава. Всички направиха поръчка, някои по-сериозна, някои по-слаба. Аз съм най-доволен, че мога да разгадавам на такава група играчи и в случай че се наложи можем да променяме нещата в хода на мача ", съобщи треньорът на Лудогорец на формалната си конференция преди първия мач на отбора в Лига Европа.

Рома е в топ форма в Серия А досега, изключвайки злополучната загуба от Удинезе в последния кръг. В неделя отборът на Жозе Моуриньо направи първа неверна стъпка за сезона, при разгромното 0:4 в Удине. Не е ясно дали Моуриньо през днешния ден ще употребява на 100% най-силните си играчи, само че това ще се разбере часове преди мача. В какъвто и състав да се повят в Разград, италианците са доста сериозен конкурент, демонстрират го ставките с коефициент 1,50 за тяхна победа.

Последното посещение на Рома в България завърши с цели пет гола. Мачът в София против ЦСКА приключи с победа - 3:2 за „ вълците “, а в реванша в Рим „ армейците “ отстъпиха с 1:5 на „ Стадио Олимпико “. Преди това имаше още един мач сред двата тима, който приключи с победа на ЦСКА с 3:1. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР