Лудогорец и Пирин (Благоевград) се изправят един срещу друг в

...
Лудогорец и Пирин (Благоевград) се изправят един срещу друг в
Коментари Харесай

Лудогорец и Неделев излизат за категоричен успех над Пирин

Лудогорец и Пирин (Благоевград) се изправят един против различен в мач от 22-ия кръг на efbet Лига. Двубоят сред “орли ” и “орлета ” започва в 16:45 часа на “Хювефарма Арена ”, а основен арбитър ще бъде Ивелин Занев.

Домакините се намират в много добра форма, като от началото на сезона имат едвам 1 загуба. Въпреки това обаче заемат второто място и са на 3 точки зад водача ЦСКА - София. В последния кръг “орлите ” направиха нулево тъждество с Левски и прекъснаха серията си от две следващи победи в шампионата. Неприятната вест след подновяването на пролетния полусезон е отпадането на тима от Лигата на конференциите, само че въпреки това това ще им разреши да се концентрират напълно върху 12-ата поредна купа, която преследват.

Голямата вест от последните дни е идването в тима на Тодор Неделев. В последния ден на трансферния прозорец разградчани съумяха да привлекат национала, който се обрисува да бъде заместител на напусналия в посока Бразилия Каули. Очаква се Неделев да започва от първата минута през днешния ден, само че дали това ще стане и дали през днешния ден той ще направи своя дебют за новия си отбор следва да забележим.
 Тодор Неделев: Тук съм да оказа помощ на Лудогорец да стане първенец Тодор Неделев: Тук съм да оказа помощ на Лудогорец да стане първенец
Ситуацията в Пирин е много по-тежка от тази в Лудогорец. “Орлетата ” не престават да се борят с финансовите и структурни проблеми, които настъпиха след напускането на притежателя Пол Белогур. От спортно-техническа позиция нещата не са по-добре, защото благоевградчани се намират на предпоследното 15-то място с едвам две победи от началото на сезона. Освен това те са в серия от 3 следващи мача без триумф и рискуват, в случай че не вдигнат представянето си, скоро да стигнат и дъното в класирането.

Иначе старши треньорът Христо Янев ще се завърна край тъчлинията, откакто предишния кръг против Черно море изтърпя наказване. Той обаче има да взема решение значително проблеми, а най-вече от тях са свързани със отбраната на тима. Христофор Хубчев към момента се лекува от счупеното си ребро от мача с Левски, а до последно под въпрос ще бъде и Александър Дюлгеров. И двамата не играха в последния кръг против Черно море, като даже и през днешния ден Дюлгеров да попадне в групата, то той надали ще бъде пожертван, в случай че не е на 100 % подготвен за игра.

Определено може да се каже, че през последните пъти, когато тези два тима се изправят един против различен, вършат много зрелищни и изпълнени с голове мачове. По-рано през сезона Лудогорец надделя Пирин с 4:0 като посетител. През предходната акция обаче двата отбора си размениха по една гостуваща победа, като и в двата мача паднаха най-малко 4 гола. Първо Пирин падна вкъщи с 1:3, а по-късно през същата акция надделяха разградчани като посетители с 5:3. Дали и през днешния ден ще гледаме голов театър следва да разберем.

efbet Лига, 22 кръг:

ЛУДОГОРЕЦ - ПИРИН

Вероятни сформира: 

ЛУДОГОРЕЦ: Падт, Пипа, Русо, Вердон, Недялков, Нареси, Пьотровски, Ндеелев, Десподов, Делев, Тиаго 

ПИРИН: Георгиев, Макрецкис, Велев, Сенхаджи, Йорданов, Бенгюзов, Шоколаров, Тонев, Семенив, Смоленски, Кондраков

НАЧАЛО : 16:45 часа 
СТАДИОН : “Хювефарма Арена ”, гр. Разград 
СЪДИЯ : Ивелин Занев

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР