Лудогорец и Левски започват участието си в европейските турнири с

...
Лудогорец и Левски започват участието си в европейските турнири с
Коментари Харесай

"Лудогорец" и "Левски" излизат на променената европейска сцена с надежди

Лудогорец " и " Левски " стартират присъединяване си в европейските шампионати с мачове против непретенциозните " Крусейдърс " и " Вадуц ". Първият и третият от предишния сезон започват още от първия кръг на Шампионската лига и Лига Европа, като първенецът играе у дома, а сините гостуват в Лихтенщайн.

Заради измененията в европейските шампионати и увеличение на квотите за отборите от огромните шампионати, " Лудогорец " ще минава още един прелиминарен кръг по пътя към групите. В последните години българският първенец започваше от втория прелиминарен кръг, само че с цел да играе в групите, в този момент ще би трябвало да в профил четири противника.

Северноирландският " Крусейдърс ", който гостува през днешния ден в Разград, няма триумфи в Европа. Тимът е прескачал единствено два пъти първия прелиминарен кръг и има едвам една победа като посетител.

Въпреки това мениджърът на " Лудогорец " Пауло Аутуори прикани за централизация в тима си. " Аз като треньор не мога да позволи мисленето, че един мач е извоюван, преди да стартира ", предизвести бразилският експерт.



" Всички тимове излизат на терена, с цел да завоюват. По време на мача е значимо да направиш задоволително да победиш ", продължи той.

По думите му в днешно време тимовете се изследват взаимно и секрети няма. " Важна е тактиката на тима. Гледаме международното състезание и урокът е, че най-хубавият метод да спечелиш уважението на всеки противник, е да играеш на лимита на физическите, психическите и тактическите си благоприятни условия. "

" Лудогорец " изигра предходната седмица първия си формален мач за сезона, като победи с 1:0 " Славия " в разногласието за Суперкупата. Двубоят с " Крусейдърс " е в 20 часа и ще бъде излъчен по " Диема Спорт " 2.


© LAP.bg

" Левски " се надява да стартира европейското си присъединяване с победа.

" Левски " гостува в Лихтенщайн като пробата е първи за сините, които през лятото се разделиха с един от водачите си Роман Прохазка, както и с Васил Панайотов, Нелуц Рошу и Антонио Вутов. Дотук на " Герена " бяха привлечени двама нови – Мартин Полачек и Давиде Мариани.

Треньорът Делио Роси има вяра, че " Левски " е подготвен за европейските мачове. Италианецът предизвести, че " Вадуц " е сменил огромна част от футболистите си през лятото и това може да докара до проблеми за " Левски ", като част от тях не са доста познати.

" Те имат двама нападатели, които играят по крилата и са доста бързи. Играят в скица 4-3-3 и работят добре откъм гърба, също по този начин нападат всички. И различен път съм казвал обаче, че всичко зависи от нас, желая да видя по какъв начин ще играе моят тим ", сподели още Роси.



Мачът на " Левски " стартира в 18.45 ч. и ще бъде излъчен по " Диема Спорт ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР