Лудогорец и Левски не успяха да излъчат победител и завършиха

...
Лудогорец и Левски не успяха да излъчат победител и завършиха
Коментари Харесай

Лудогорец и Левски играха за... ЦСКА

Лудогорец и Левски не съумяха да излъчат победител и приключиха 0:0 в извънредно здрав мач, който двата тима си спретнаха в Разград. Така ЦСКА ще зимува на върха в efbet Лига с точка пред разградчани.

Мачът сред " зелени " и " сини " бе извънредно любопитен. През първото полувреме двата тима не съумяха да насочат точни удари, само че дузпа за Лудогорец в началото бе отсъдена, а след това анулирана. 

През втората част нещата се трансформираха, двата тима сътвориха един куп голови положения, а Левски вкара топката в мрежата, посредством Георги Миланов, само че голът не бе зачетен.



Реферът Станислав Тодоров пък сподели цели 12 жълти картона за двата тима.

В 33-ата минута Станислав Тодоров в началото отсъди дузпа за Лудогорец. Келиан ван дер Каап очевадно игра с ръка в наказателното поле и Тодоров уточни бялата точка. В същото време обаче обстановката бе преразгледана от Георги Кабаков, който е ВАР съдия на мача. Наложи се Тодоров също да види ситуацията на монитора и това докара до смяна на решението - дузпата бе анулирана.

В 62-ата минута Левски вкара топката в мрежата и в началото голът бе зачетен от Станислав Тодоров. Георги Миланов се освободи от опеката на Педро Нареси и стреля, топката рикошира и влезе в мрежата. Оказа се обаче, че Миланов е блъснал с ръка Нареси в лицето. Георги Кабаков алармира на Станислав Тодоров и той взе решение да не зачете попадението. Ситуацията бе сходна на тази от мача Рома - Лудогорец, когато реферите не зачетоха гол на Лудогорец.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР