Лудогорец и Интернасионал са в напреднали преговори за бразилския халф

...
Лудогорец и Интернасионал са в напреднали преговори за бразилския халф
Коментари Харесай

Лудогорец вади 2,5 милиона евро за халф

Лудогорец и Интернасионал са в напреднали договаряния за бразилския халф Нонато и прехвърлянето би трябвало да бъде сбъднат в идващите дни. Информацията бе доказана от Гилерме Миранда, управител на 24-годишния халф. Въпросният футболист играе чартърен във Флуминензе до края на тази година, само че точно Интернасионал държи правата му, написа " Мач Телеграф ".
 Феновете на Левски изкупуват и онлайн билетите за Суперкупата
Феновете на Левски изкупуват и онлайн билетите за Суперкупата

Мачът е в неделя

През сегашния сезон Нонато е корав титуляр за Флу, като е изиграл 35 мача, в които има четири маркирани гола и е дал пет асистенции. Флуминензе има опцията да закупи халфа, планувана за 2,5 милиона евро, само че надали ще се възползва от нея. Толкова почти (5 милиона лева) ще би трябвало да заплати и Лудогорец за футболиста. Направили го, то това що е най-скъпият входящ трансфер в историята на " орлите ".

Появиха се информации, че 24-годишният халф даже към този момент пътува за България, само че това само че дава отговор на истината. Нонато игра за Флуминензе против Коринтианс в мач от шампионата за Купата на Бразилия. Срещата приключи 2:2, а мечтаният от " орлите " футболист стартира като титуляр и остана на терена до 68-ата минута.

През това лято Лудогорец към този момент притегли един халф. Става дума за поляка Якуб Пьотровски, който бе притеглен от немския втородивизионен за 1,3 млн. евро.

Иначе клубът от Разград продаде Алекс Сантана на Атлетико Паранензе за 2,5 млн. евро.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР