Лудогорец и Черно море завършиха 1:1 в мач от 19-ия

...
Лудогорец и Черно море завършиха 1:1 в мач от 19-ия
Коментари Харесай

Черно море изкопчи точка от Лудогорец, не зачетоха чист гол на шампиона

Лудогорец и Черно море приключиха 1:1 в мач от 19-ия кръг на efbet Лига. След попадение на Актау в 43-ата минута гостите откриха резултата. Той засече центриране отдясно на Родриго и се разписа във вратата на Илиев. В 84-ата минута влезлия като промяна Швиерчок изравни резултата. В добавеното време на срещата Сисиньо получи пряк червен картон за груба демонстрация против Иса.

В 87-ата минута топката влезе във вратата на Митрович след удар на Кешеру, само че съдията Кабаков отсъди нарушаване против вратаря. Така в последна сметка резултатът се резервира до края на срещата и двата отбора взеха по 1 точка. В класирането Лудогорец е на върха с актив от 47 точки, а Черно море е на 5-ото с 28 точки.

Черно море сподели добра игра още от началото на дуела. В 4-ата минута при контраофанзива към вратата на Лудогорец Актау пусна пас отляво към Родриго, който не съумя да засече топката във вратата на Илиев. Лудогорец отвърна с рискова офанзива на Лукоки, само че Митрович остави тима си в играта и избави превъзходно.

Черно море още веднъж нападна рисково посредством Актау, той пусна пас отляво към Иса, само че той нанесе неприятен удар и топката излезе в навън. В 28-ата минута Лудогорец пропусна да открие резултата, откакто Лукоки стреля към вратата на Митрович, само че топката прелетя настрана от вратата. Малко по-късно Кешеру пропусна от отлична обстановка, само че се подхлъзна преди да нанесе удара и топката мина над вратата.

В 35-ата минута пристигна и най-чистото състояние пред вратата на Черно море. Марселиньо получи отличен пас от Вандерсон, само че останал в чиста позиция прати топката в навън.

Черно море нанесе своя удар в 43-ата минута, когато след центриране отдясно на Родриго, Актау откри головата си сметка за варненския отбор.



Лудогорец стартира устремно второто полувреме като Вандерсон потърси Кешеру в 48-ата минута в наказателното поле, само че той не съумя да стигне до кълбото и Митрович улови. Десет минути по-късно Иса напредна добре в половината на Лудогорец, само че беше затворен добре и шутът му излезе в навън. В 60-ата минута Патрик Андраде шутира рисково от разстояние, само че Пламен Илиев избави решително.

В 72-ата минута Чибота направи сериозен пропуск пред вратата на Митрович. Три минути по-късно Патрик Андраде игра с ръка в наказателното поле на Черно море, само че не последва съдийски сигнал за дузпа. В 82-ата минута Марселиньо стреля рисково, Митрович се оправи и мазета в корнер.



Лудогорец изравни резултата в 84-ата минута с отдалечен шут на Швиерчок. Три минути по-късно Кешеру прати топката във вратата, само че съдията Кабаков отсъди нарушаване в интерес на вратаря на Черно море Митрович.



В добавеното време на срещата Лудогорец сътвори две рискови обстановки през Митрович, само че Швиерчок и Кешеру не откриха задачата. Сисиньо получи пряк червен картон за нарушаване против Иса и остави съотборниците си с човек по-малко.



Така резултатът сред Лудогорец и Черно море завърши с тъждество.

Лудогорец - Черно море 1:1
голмайстор: 0:1 Фахт Актау (43), 1:1 Швиерчок (84)

Ето и съставите на двата тима:


Лудогорец: Илиев, Недялков, Сисиньо, Анисе (63-Швиерчок), Григоре, Баджи, Кешеру, Марселиньо, Вандерсон (82-Манолев), Форстър, Лукоки (67-Чибота)

Черно море: Митрович, Попов, Димов, Хантакиас, Актау (86-Жордао Кардосо), Станчев, Андраде, Родриго Енрике (46-Аристоте Ндонгала), Букаси (50-Янчев), Минчев, Иса

арбитър: Георги Кабаков
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР