Лудогорец и Черно море се изправят един срещу друг в

...
Лудогорец и Черно море се изправят един срещу друг в
Коментари Харесай

Коравият Черно море иска да спре серията на Лудогорец

Лудогорец и Черно море се изправят един против различен в двубой от 8-ия кръг на efbet Лига. Срещата е с начален час 18:00 и ще бъде излъчена директно по DIEMA SPORT. Gong.bg, от своя страна, ще наблюдава всичко най-интересно онлайн. 

Черно море се показва чудесно от началото на сезона. Възпитаниците на Илиан Илиев записаха 5 победи и 1 загуба на сметката си, като единственото проваляне пристигна от ЦСКА на " Армията ". Отборът е в серия от 3 следващи триумфа по-късно и самочувствието на играчите е високо.

Лудогорец в последния месец бе съсредоточил повече внимание на представянето си в евротурнитите. С много старания разградчани се добраха до групите на Лига Европа. Междувременно обаче те реализираха положителни резултати и в шампионата, записвайки 4 победи и 1 реми досега. Имайки поради, че са с 2 мача по-малко, това е повече от добър актив, който слага хегемона в пол позишън за нова купа.

Илиан Илиев няма да може да употребява в този мач контузените Димов, Панов и Сула. За Лудогорец отсъстващите ще бъдат контузените Янков и Гонсалвеш. 

Вероятни сформира:

Черно море:  Дюлгеров, Попов, Атанасов, Босанчич, Дичев, Клементе, Панайотов, Мимиго, Василев, Кета, Сердюк;

Лудогорец : Слуга, Сисиньо, Вердон, Пластун, Недялков, Шоу, Пьотровски, Десподов, Текпетей, Рик, Тиаго;
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР