Лудогорец и Ботев (Враца) се изправят един срещу друг в

...
Лудогорец и Ботев (Враца) се изправят един срещу друг в
Коментари Харесай


Победата е без алтернатива за Лудогорец срещу Ботев

Лудогорец и Ботев (Враца) се изправят един против различен в мач от 25-ия кръг на efbet Лига. Двубоят на стадион " Хювефарма Арена " е от 17:30 ч. и ще бъде управителен от Никола Попов.

" Орлите " ще търсят наложителен триумф, който да ги задържи оптимално покрай върха в класирането. В момента отборът на Ивайло Петев изостава с 4 точки от водача ЦСКА - София и ще желае да съкрати тази отдалеченост, най-малко до срещата на “червените ” в неделя.


Разградчани се намират в чудесно въодушевление, откакто през седмицата се класираха за полуфиналите на Sesame Купа на България след триумф над Спартак (Варна). Жребият отреди на тази фаза от шампионата Лудогорец да се изправи против Черно море, като финалистът ще бъде решен след два мача.
 Взривоопасни конфликти на полуфиналите за Купата! Взривоопасни конфликти на полуфиналите за Купата!
Ботев (Враца) продължава да се бори да се измъкне от рисковата зона. Отборът, воден от Даниел Моралес, заема 11-о място в класирането и се намира на четири точки зад десетия Ботев (Пловдив). Преди паузата за националните тимове " зелените " не съумяха да победят Пирин вкъщи след куп пропуски пред противниковата врата.

Задачата пред врачани през днешния ден ще бъде доста сложна, само че гостите ще опитат да поднесат изненада против първенците. Моралес няма да може да разчита на част от главните си играчи - осъдените Меси Биатомусока и Браян Переа, както и контузените Луис Соарес и Петко Ганев.

Ивайло Петев също има някои кадрови проблеми в състава си. След травмите на Рик Джонатан, Диниш Алмейда, Доминик Янков и Антон Недялков, през вчерашния ден стана ясно, че Тодор Неделев също ще бъде отвън игра близо месец.
 Нови проблеми за Петев - този път пострадал е Тодор Неделев Нови проблеми за Петев - този път пострадал е Тодор Неделев
Първият дуел сред Лудогорец и Ботев (Враца) по-рано през сезона приключи с безапелационен триумф с 4:0 за разградчани.

ЛУДОГОРЕЦ - БОТЕВ (ВРАЦА)

Вероятни сформира:

ЛУДОГОРЕЦ:

БОТЕВ (ВРАЦА):

НАЧАЛО: 17:30 часа 
СТАДИОН: " Хювефарма Арена ", Разград 
СЪДИЯ: Никола Попов

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР