Лудогорец гостува в Германия на Хофенхайм в решителен мач за

...
Лудогорец гостува в Германия на Хофенхайм в решителен мач за
Коментари Харесай

Мачът на истината за "Лудогорец"

" Лудогорец " гостува в Германия на " Хофенхайм " в съдбоносен мач за място на 1/16-финалите в Лига Европа. Срещата на " Райн Некер Арена " е от 20 ч.

Първата среща в Разград бе белязана от незабравим поврат на домакините за 2:1.

В момента " орлите " са на втора позиция в групата с актив от 8 точки, а победа или тъждество ще им подсигурява присъединяване във втория по мощ шампионат и на през пролетта. Турският " Истанбул Башакшехир " е трети с 5 точки и има шансове да измести българския първенец при триумф против " Спортинг " Брага и загуба на " Лудогорец ".

Тимът на Юлиан Негелсман отпадна от битката за класиране напред и по тази причина се чака младият експерт да пусне в игра част от футболистите, които получават по-малко игрово време.

Очаква се Димитър Димитров-Херо да стартира на вратата с Ренан, а пред него в отбрана да работят Натанаел, Козмин Моци, Игор Пластун и Сисиньо. В халфовата линия на " орлите " ще бъдат Абел Анисе, Светослав Дяков и Яцек Горалски. Пред тях ще застане Марселиньо, а с атакуващи функционалности ще бъдат натоварени Върджил Мисиджан и Джоди Лукоки.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР