Лудогорец гостува на нидерландския гранд Аякс в среща-реванш от плейофите

...
Лудогорец гостува на нидерландския гранд Аякс в среща-реванш от плейофите
Коментари Харесай

Лудогорец излиза за честта си в Амстердам

Лудогорец гостува на нидерландския гранд Аякс в среща-реванш от плейофите за влизане в групите на Лига Европа. Двубоят на " Йохан Кройф Арена " е от 21:00 часа и ще бъде управителен от словака Иван Кружляк.

" Орлите " претърпяха тежко проваляне с 1:4 в първия мач в Разград и към този момент няма какво да губят. Днес футболистите на Ивайло Петев ще играят за достойнството си и, както самият той съобщи - ще насочат напъните си към Лигата на конференциите и вътрешното състезание. Родният експерт желае от своя тим да излезе без боязън и с нужното самочувствие. Разградчани ще бъдат без трайно контузените Диниш Алмейда, Антон Недялков, Квадво Дуа и Дени Групер, а след изтърпяно наказване се завръща Франсиско Гомес-Сон. Испанецът беше изпъден с пряк червен картон за удар без топка против противник в реванша от втория квалификационен кръг на Шампионската лига с Олимпия (Любляна), изгубен с 1:2. Заради това си деяние бранителят отнесе наказване за три мача.

През миналия уикенд Лудогорец надигна глава и отнесе Берое с 5:0, а поради прибирането от Амстердам, от управлението на българския клуб взеха решение да отсрочат идния турнирен дуел против ЦСКА 1948.Наставникът на Аякс съобщи изрично, че тимът му няма да подходи надменно, макар че завоюва по безапелационен метод първия конфликт. Стайн няма да може да разчита на четири от новите попълнения на амстердамци - Йосип Шутало, Гастон Авила, Чуба Акпом и Георгес Микаутадзе.

 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР