Лудогорец гостува на ХИК Хелзинки в третия си мач от

...
Лудогорец гостува на ХИК Хелзинки в третия си мач от
Коментари Харесай

Лудогорец гостува на ХИК Хелзинки в третия си мач от група C на Лига Европа

Лудогорец гостува на ХИК Хелзинки в третия си мач от груповата фаза на шампионата Лига Европа. Българският първенец играе с финландския отличник през днешния ден от 19:45 часа българско време.

В първите си две срещи нашият отбор реализира победа над Рома с 2:1 вкъщи и загуба от Бетис с 2:3 в Севиля. „ Зелените натрупаха самочувствие след изиграването на първите два мача в група С против любимците и ще се опитат да вземат оптимален брой точки от дуелите с финландския представител, който е на дъното без точка и вкаран гол досега. Като най-голямо терзание преди мача капитанът Кирил Десподов и шефът Козмин Моци обрисуваха изкуствения терен, на който ще се организира срещата. Междувременно, старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа бе безапелационен на конференцията си, че тимът му си е написал домашното и е разузнал добре противника.

„ Ще има промени. Между този мач и оня с Жалгирис на изкуствения терен има голяма разлика. Няма нови травми с изключение на Доминик и тъкмо по тази причина съм благополучен. Написали сме си домашното, знаем те по какъв начин играят, анализирахме ги. Играят пред тяхната аудитория, само че чакам упоритост и храброст. Аз желая ние да минем на седма скорост. Ние сме в сбит цикъл от началото. За нас най-важният мач е идващият. Откакто пристигнах, знаех, че ще играем през 3-4 дни, само че не преставам да виждам мач за мач. Целта ни е да даваме най-хубавото от себе си ", съобщи наставникът на Лудогорец Анте Шимунджа преди срещата. 

Още спортни вести вижте във видеото:

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР