Лудогорец гостува на Динамо (Загреб) на Максимир в реванш от

...
Лудогорец гостува на Динамо (Загреб) на Максимир в реванш от
Коментари Харесай

Мечтата на Лудогорец за групи в ШЛ минава през задължителна победа срещу Динамо

Лудогорец гостува на Динамо (Загреб) на " Максимир " в реванш от третия квалификационен кръг на Шампионска лига. Двубоят на негостоприемния стадион в хърватската столица е довечера от 21:00 часа.

" Орлите " изгубиха първата среща в Разград, само че поради показаното преди седмица, възможностите да се класират за плейофа напълно не са дребни. Шампионите сътвориха куп положения, само че не съумяха да завършат офанзивите си по най-хубавия метод и осъществиха единствено едно попадение на " Хювефарма Арена ".

Въпреки отрицателния резултат в първия мач, огромна част от футболистите имат вяра, че в случай че шансът този път бъде на страната на Лудогорец и тимът повтори представянето си, ще се поздрави с крайния триумф. На такова мнение е и старши треньорът Анте Шимунджа, който съобщи, че разградчани няма да се впуснат в търсене на гол през цялото време, а ще подходят мъдро и ще изчакат своите шансове.
 Шимунджа: Изиграхме доста добър мач в Разград, само че би трябвало да търсим успеваемост и триумф на следващия ден Шимунджа: Изиграхме доста добър мач в Разград, само че би трябвало да търсим успеваемост и триумф на следващия ден
След като отпадна правилото за " гол на непознат терен " 11-кратният първенец на България ще се нуждае единствено от едно попадение задатък, с цел да вкара срещата най-малко в продължения.
20  Лудогорец - Динамо (Загреб)
Проблемът за Шимунджа е обвързван с отсъствието на някои основни футболисти. Пиерос Сотириу и Алекс Сантана бяха продадени преди броени дни, а един от най-острите играчи в състава Бърнард Текпетей е осъден за днешния дуел.
 Сериозни кадрови проблеми за Шимунджа преди реванша с Динамо (Загреб) Сериозни кадрови проблеми за Шимунджа преди реванша с Динамо (Загреб)
Клод Гонсалвеш и Каули Оливейра към момента не са възобновени и няма да бъдат разполагаем на Шимунджа. Добрата вест за " орлите " е завръщането в игра на Мануел Шоу.

В същото време напрежението в Динамо (Загреб) е огромно. Феновете не са удовлетворени от наставника Анте Чачич и цялостното показване на тима и съществено се тормозят за класирането в идната фаза.
 В Динамо ври и кипи преди реванша с Лудогорец, почитателите към треньора: Махай се! В Динамо ври и кипи преди реванша с Лудогорец, почитателите към треньора: Махай се!
Очакват се над 10 000 фенове да поддържат хърватския първенец във значимия конфликт през днешния ден, което ще направи задачата на Лудогорец още по-трудна.

Дотук българите се оправиха поредно със Сутиеска и Шамрок Роувърс, до момента в който Динамо в профил само Шкупи. Победителят от тази двойка ще се класира за плейофа в Шампионска лига, където най-вероятно ще срещне норвежкия Бодьо/Глимт, който разгроми Жалгирис с 5:0 в първия мач посред им.
20  Лудогорец - Динамо (Загреб)
ДИНАМО (ЗАГРЕБ) - ЛУДОГОРЕЦ

Вероятни сформира:

ДИНАМО (4-2-3-1): Ливакович; Ристовски, Шутало, Лауритсен, Бочкай; Адеми, Батурина; Оршич, Иванушец, Шпикич; Емрели
Старши треньор: А. Чачич

ЛУДОГОРЕЦ (4-2-3-1): Слуга; Сисиньо, Вердон, Пластун, Недялков; Шоу, Пьотровски; Рик, Д. Янков, Десподов; Тиаго
Старши треньор: А. Шимунджа

СЪДИЯ : Беноа Бастиен (Франция)
СТАДИОН : " Максимир "
НАЧАЛО : 21:00 часа
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР