Лудогорец гостува на Черно море в решаващ мач от последния

...
Лудогорец гостува на Черно море в решаващ мач от последния
Коментари Харесай

Лудогорец държи титлата в ръцете си

Лудогорец гостува на Черно море в решителен мач от последния кръг на efbet Лига. Срещата е 18:45 на стадион “Тича ” във Варна и ще бъде ръководена от Волен Чинков.

Разградчани се нуждаят от наложителна победа, с цел да си подсигуряват купата и през този сезон. „ Орлите “ имат точка преднина пред ЦСКА, които срещат безконечния противник Левски.

Лудогорец няма да може да разчита на голмайстора си Игор Тиаго, който събра девет жълти картона, откакто съблече фланелката си при победния гол против Левски в предходния кръг. В тима обаче се завръща Бърнард Текпетей, който изтърпя наказване. Трайно контузени са Рик Джонатан, Диниш Алмейда, Антон Недялков и Дени Групер.

За Черно море пък ще играят Александър Василев, Алекс Фернандес, Иван Дюлгеров, Влатко Дробаров и Васил Панайотов, които пропуснаха гостуването на Локомотив (Пловдив) преди няколко дни.

Двата отбора към този момент изиграха четири мача между тях през сезона. Два пъти за шампионат и два пъти на полуфинал за Купата на България. В efbet Лига разградчани победиха на два пъти с 3:2. За Купата двата отбора си размениха по една победа като посетител с 2:1 и по този начин се стигна до осъществяване на дузпи, където “орлите ” бяха по-точни и стигнаха до финала, след което подвигнаха и трофея.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР