Лудогорец гостува на Балкани в първия си мач от квалификациите

...
Лудогорец гостува на Балкани в първия си мач от квалификациите
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Балкани vs Лудогорец, Десподов с лентата

Лудогорец гостува на Балкани в първия си мач от квалификациите за тазгодишното издание на Шампионската лига. Срещата на стадион " Фодил Вокри " в Прищина е довечера от 21:45 часа и ще се предава директно по DIEMA SPORT. На уеб страницата Gong.bg ще проследим всичко най-интересно от конфликта. 

Целта пред разградчани през това лято е отното да стигнат до груповата фаза на шампионата. За последно тимът взе участие там през 2016 година. 

До момента Лудогорец се укрепи с двама нови - крайните бранители Сон и Марсел Хайстер. Клубът продаде голмайстора си Игор Тиаго на Брюж и към момента не му е намерил заместител. 

Съперникът на българите сграбчи втора поредна купа на Косово през предишния сезон, като се пребори със състава на Дрита. През предишния сезон отборът от Суха река сподели, че не е по никакъв начин инцидентен тим и игра в групита на Лига на конференциите. 

Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев няма да може да разчита на осъдените Оливие Вердон и Якуб Пьотровски. Очаква се на техните места в титулярния състав да попаднат Игор Пластун и Мануел Шоу. Сред картотекираните за тези мачове не е и един от новите - Сон. Другият - Марсел Хайстер, ще е титуляр отляво на отбраната. В средата на терена до Шоу ще е Клод Гонсалвеш, а пред тях играта ще връзва Густаво Нонато. По крилата ще атакуват Кирил Десподов и Кайо Видал, а на върха на офанзивата без конкуренция е Матиас Тисера. 

Главен арбитър на мача е израелецът Гал Лейбовиц. 

21,45 / БАЛКАНИ 0:0 ЛУДОГОРЕЦ

Стадион: " Фадил Вокри " (Прищина, Косово)

Съдия: Гал Лейбовиц (Израел)

Стартовите сформира:

Балкани:  Колиджи – Таки, Делова, Яшаница, Траши – Емерлаху, Куч, Зиба, Кореница, Рахмани, Грипши

Треньор: Илир Дая

Лудогорец: 1  Серджио Падт – 44 Матиас Хайстер, 22 Франко Русо, 32 Игор Пластун, 16 Аслак декор Витри – 20 Нонато, 8 Клод Гонсалвеш, 23 Шоу – 77 Кайо Видал, 10 Матиас Тисера, 11 Кирил Десподов /к/

Треньор: Ивайло Петев
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР