Лудогорец е съвсем близо до осъществяването на трансферна бомба с

...
Лудогорец е съвсем близо до осъществяването на трансферна бомба с
Коментари Харесай

Лудогорец е пред голям удар - взема участник на Евро 2020 с Хърватия?

Лудогорец е напълно покрай реализирането на трансферна бомба с привличането на хърватски национал от състава, взел участие през лятото на Евро 2020. Шампионът на България е на финалната права за привличането на вратаря Симон Слуга от британския Лутън.

28-годишният хърватин ще бъде опция на Серджио Падт, който остана без заслужен съперник в състава след прехвърлянето на Кристиан Кахлина в американския Шарлът. Слуга през вчерашния ден не взе присъединяване при домакинското нулево тъждество на Лутън против Блекбърн в Чемпиъншип, макар че е със статута на титуляр.

„ Нещата са в развиване. Ще имаме повече вести в понеделник, когато ще разбираем в детайли какво се случва. Нека няма никакви спекулации за Симон Слуга. Затова ще кажа, че повода да не играе не е здравословна. Това е истината, не мога да седнал съм пред вас и да ви неистина с намерено лице “, съобщи мениджърът на „ шапкарите “ Нейтън Джоунс на конференцията след мача.

Симон Слуга е част от Лутън от лятото на 2019 година, когато британският отбор заплати рекордните за историята си 1,5 милиона на Риека. Тогава хърватският вратар подписа тригодишен контракт, който изтича през идното лято. Затова сигурно „ шапкарите “ в този момент ще желаят да вземат най-малко някаква трансферна сума за титулярния си пазач.

Слуга има три мача за националния тим на Хърватия и беше в разширения състав на международните вицешампиони на европейското състезание през предишното лято. През кариерата си е минал през школите на Ювентус и Верона, а като експерт е играл за Риека, Поморац (Кострена), Локомотива (Загреб) и Специя.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР