Лудогорец е предложил 2 милиона долара за правата на нападателя

...
Лудогорец е предложил 2 милиона долара за правата на нападателя
Коментари Харесай

В Аржентина парите ги нямат за нищо: Лудогорец вади два милиона долара

Лудогорец е предложил 2 милиона $ за правата на нападателя Адам Барейро, твърдят в Аржентина. Вчера стана ясно, че разградчани са изпратили оферта до аржентинския Сан Лоренсо за правата на 26-годишния парагваец.

Според информацията от Южна Америка, управлението на обичания тим на папа Франциск е отклонило офертата на българския първенец. От Сан Лоренсо са оповестили, че в случай че „ орлите “ покачат предлагането си, то още веднъж ще бъде прегледано.

Адам Барейро играе за аржентинския клуб към този момент втора година. Той първо беше чартърен от мексиканския Монтерей, а при започване на 2023 година правата му бяха изплатени от Сан Лоренсо за 2 милиона $.

Нападателят има 22 мача в шампионата на Аржентина, в които е вкарал пет гола и има една асистенция. В шампионатите на Южна Америка е взел присъединяване в седем срещи, в които се е разписал пет пъти.

Информацията за офертата не е доказана от нито един от двата клуба, като Лудогорец мъчно ще даде два милиона $. По-скоро в Аржентина се пробват да вдигнат цената на играча.

 

Es real. Llegó una oferta desde Europa por Adam Bareiro. El Ludogorets de Bulgaria ofreció 2 millones de dólares, pero la rechazó. Si elevan la oferta, se analizará su salida.
— Leandro Rotondo (@leanrotondo)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР