Лудогорец е получил разрешение да играе домакинствата си в Разград,

...
Лудогорец е получил разрешение да играе домакинствата си в Разград,
Коментари Харесай

"Лудогорец" получи зелена светлина да играе в Разград, ако влезе в групите на Лига Европа

" Лудогорец " е получил позволение да играе семействата си в Разград, в случай че влезе в групите на Лига Европа. Това оповестиха от клуба след ревизия на " Лудогорец сцена ".

Следващата стъпка към постигането на задачата остава превъзмогването на " Судува ". В първия мач българският отличник се наложи с 2:0 вкъщи.

До момента разградчани са играли три пъти в груповата фаза на евротурнирите - два пъти в Шампионската лига и един път в Лига Европа. И в трите случая те домакинстваха на " Васил Левски " в София.

" Инспекторите на европейската футболна централа установяваха, че всички рекомендации при градежа на оборудването са изпълнени и на стадион " Лудогорец сцена " могат да се играят мачове от най-високо равнище ", се споделя в известието на клуба.

В края на февруари " Лудогорец " стартира работата по построяването на бранш В на стадиона си. След по-малко от половин година трибуната беше приключена и към този момент се употребява.

Преди време президентът на клуба Александър Александров съобщи, че градежът на бранш В коства към 8-9 милиона лв..


© LAP.bg

Шампионите получиха " Лудогорец сцена " на концесия за 35 години. Според контракта клубът би трябвало да влага 18.5 милиона лв..

Реконструкцията на стадиона стартира с построяването на естрада " Козмин Моци ", за която страната даде 5 млн. лв.. През ноември 2014 година притежателят на " Лудогорец " Кирил Домусчиев сподели, че е подготвен да построи отначало целия стадион, в случай че страната се включи с 20% от инвестицията. Впоследствие страната отпусна средствата за естрада " Моци ", която беше открита през 2015 година.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР