Лудогорец е подал жалба в БФС срещу отсъжданията на трима

...
Лудогорец е подал жалба в БФС срещу отсъжданията на трима
Коментари Харесай

Чудо! Лудогорец пусна жалба срещу трима съдии

Лудогорец е подал тъжба в БФС против отсъжданията на трима от реферите на мача с Арда, приключил 1:1. Става дума за страничния рефер Димитър Добр. Димитров, ВАР арбитърът Васимир Ел-Хатиб, както и помощник ВАР: Красимир Миланов.

Поводът в Разград да са недоволни е явен – двата анулирани гола при равенството против тима на Александър Тунчев. Първо в 77-ата минута беше анулиран гол на Густаво Нонато, като страничният рефер Димитър Добр. Димитров я подвигна още в действително време, а в следствие тя беше доказана и от хората във ВАР-буса. Според тях Сисиньо, при започване на офанзивата, е бил в състояние на засада. Те обаче не убедиха феновете, че е по този начин, тъй като не пуснаха обичайните линии по малкия екран, осведоми Телеграф.

Пет минути преди края на постоянното време бе анулирано и второ попадение на Лудогорец. След корнер Георги Терзиев стреля с глава, само че в опита си да почисти Иван Коконов си означи автогол в 85-ата минута, само че след инспекция на ВАР и той не бе зачетен поради възможна засада на Игор Тиаго. При тази обстановка бяха опънали линии, само че се видя, че краката на Тиаго и последният от Арда – Джунейт Али, са на една линия.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР