Лудогорец е платил 500 хиляди евро за правата на вратаря

...
Лудогорец е платил 500 хиляди евро за правата на вратаря
Коментари Харесай

Медиите в Хърватия: Лудогорец плати милион за вратар

Лудогорец е платил 500 хиляди евро за правата на вратаря Симон Слуга, настояват медиите в Хърватия. Стражът дойде при разградчани от британския Лутън. Договорът му с клуба от Чемпиъншип изтичаше през лятото, като в него е имало уговорка за автоматизираното му удължение.

Тя обаче е щяла да бъде задействана единствено при изиграването на избран брой мачове. В последните 2 месеца хърватинът бе изгубил титулярното си място. Той бе подложен под карантина поради контакт с болен от ковид, а по-късно не съумя да се върне под рамката, като бе преместен от Джеймс Ший.

Мениджърът на Лутън Нейтън Джоунс пък изясни, че в създалата се обстановка клубът е предпочел да вземе някакви пари за играча, вместо да го изпусне като свободен сътрудник.

" Трябваше да вземем решение със Симон - или да се стигне до преподписване, или да получим някаква сума за него. В последна сметка и двете страни преценихме, че е по-добре да поемем в друга посока. Вярваме, че това бе най-правилно, бяха предпазени ползите и на двете страни.
През целия си престой в клуба той бе отличен, имаше ужасно държане, прогресира доста. В някои мачове не бе на равнище, само че още в идващите успяваше да се вдигне и да покаже какво може ", показа Джоунс.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР