Лудогорец е отказал оферта за 32-годишния си вратар Сержио Падт,

...
Лудогорец е отказал оферта за 32-годишния си вратар Сержио Падт,
Коментари Харесай

Лудогорец не пуска Падт в Нидерландия

Лудогорец е отказал оферта за 32-годишния си вратар Сержио Падт, въпреки нидерландският вратар да има предпочитание да се прибере в родината си, защото е мечтан от АЗ Алкмаар.

" AЗ евентуално би трябвало да не помни идването на Сeржио Падт. Алкмардерс имаха сериозен интерес към 32-годишния вратар, само че Лудогорец отхвърля всякакво подпомагане ", това оповестява най-популярният вестник в Страната на лалетата De Telegraaf. Падт дойде в България след края на сезон 2020/21 и в този момент стартира втората акция в България. Записал е 28 мача във всички шампионати.
 Десподов за да изпревари две от някогашните звезди на Лудогорец
Десподов за да изпревари две от някогашните звезди на Лудогорец

По избран индикатор

През това лято конкуренцията в АЗ Алкмаар под рамката се трансформира в действителност в яростно съревнование, само че не с най-хубавите упования. Петер Виндал пристигна през предишното лято от датския Нордселанд за малко под два милиона евро, само че датчанинът в нито един миг не съумя да убеди, че неговото място е на неоспорим титуляр. В един миг отпадна от стартовите 11 за сметка на Хуби Ферхулст.

АЗ Алкмаар хвърли око на някогашния вратар на Грьонинген Серджио Падт, само че по всичко проличава той ще остане в България, защото от Лудогорец отказвали диалози по тематиката.

А пари в този клуб от Нидерландия очевидно няма да липсват, защото най-вероятно ще продадат Йеспер Карлсон. Шведското крило е обект на дейни ухажвания от британския Борнемут и от Селта (Виго), като коментираната сума е към 15 милиона евро. Ако се стигне до наддаване, най-вероятно обаче Селта няма да може да издържи на гонката.

Предвид обстановката, самият футболист също има интерес да опита шанса си по-силно състезание. При това състояние техническият шеф Макс Хуйбертс разгласи, че евентуално ще се стигне до трансфер.

24-годишният полузащитник Тиджани Рейндерс също може да напусне и сериозният тим на Твенте, който към този момент се завърна на европейската сцена, го следи за заместител на Рамис Зеркауи.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР