Лудогорец е набелязал хърватския халф Нико Янкович, пишат местните медии.

...
Лудогорец е набелязал хърватския халф Нико Янкович, пишат местните медии.
Коментари Харесай

В Хърватия: Лудогорец се прицели в халф на Риека

Лудогорец е набелязал хърватския халф Нико Янкович, пишат локалните медии. Той е благосъстоятелност на Риека. Към него сериозен интерес е проявявал и съветският Рубин Казан, само че желанието на играча, както и на клуба му е било той да остане най-малко до зимата.

Това значи, че разградчани ще продължат да наблюдават развиването на офанзивния полузащитник. Те се нуждаят от състезател на тази позиция, откакто пратиха чартърен в Сантос бразилецът Нонато. Тодор Неделев пък по този начин и не съумява да се приспособява към ситуацията при орлите и даже мъчно намира място в групата.
 Ботев стартира подготовка за гостуването на Лудогорец
Ботев стартира подготовка за гостуването на Лудогорец

Двубоят е на 16 септември от 20:00 часа

Нико Янкович е роден на 25 август 2001 година. Той е образуван най-вече в школата на хърватския гранд Динамо Загреб, само че има и престой в академията на немския Щутгарт. От 2019-а до 2021-а играе за дублиращия отбор на Динамо, като записва и 1 турнирен дуел за мъжете. Пращан е чартърен в Славен Белупо, Горица, Зрински Мостар и Риека.

От това лято последният клуб държи правата му. Янкович, който е юношески национал на страната си, направи доста мощен старт на сезона. Той бе на терена в 6 турнирни мача за Риека, в които означи 3 гола.
 Лудогорец пуска в продажба билетите за семействата в Лига на конференциите
Лудогорец пуска в продажба билетите за семействата в Лига на конференциите

Входните талони ще бъдат в продажба от 12 септември

Медиите в Италия и Нидерландия пък разкриха, че Лудогорец косвено е оказал помощ за прехвърлянето на полузащитника Дейви Клаасен от Аякс в Интер. Сделката бе затворена в последните минути на трансферния пазар в двете страни - на 1 септември. Предишната вечер полузащитникът игра за нидерландския отбор при 0:1 от Лудогорец в плейоф-реванш за влизане в групите на Лига Европа.

Тогава спортно-техническото управление на Интер и треньора Симоне Индзаги обсъждали пропадането на привличането на Лазар Самарджич. А на тв приемника инцидентно вървял конфликта на Аякс с орлите. Тогава треньорът поискал Клаасен, който му бил обезпечен стремително.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР