Лудогорец е изпуснал да привлече една от звездите на Фламенго,

...
Лудогорец е изпуснал да привлече една от звездите на Фламенго,
Коментари Харесай

От Лудогорец са изпуснали звезда на Фламенго

Лудогорец е изпуснал да притегли една от звездите на Фламенго, твърди “Тема Спорт”. Шампионите са отказали трансфер на полузащитника Уилиан Арао, който имаше главен принос за достигането на бразилския гранд до трофея Копа Либертадорес след 38 години очакване. Полузащитникът е бил на крачка от прекосяване в Разград доскоро повече от година. “Орлите” са имали опцията да се снабдят с правата на 27-годишния бразилец против сумата от 1 млн. $. Тя е била надалеч по-ниска от цената, която са били склонни да платят от гръцкия Олимпиакос няколко месеца по-рано. Причината за това е, че в интервала, в който Арао е препоръчан на Лудогорец, е бил с контракт, който изтича след единствено 6 месеца. Бившият треньор на “орлите” Пауло Аутуори обаче е решил, че трансформиралият се по-късно в звезда на Фламенго Уилиан не е задоволително класен, с цел да облече екипа на разградчани.

Полузащитникът бе титуляр при триумфа на бразилския гранд на финала на Копа Либертадорес с 2:1 над аржентинския Ривър Плейт, пристигнал след трагичен процес в последните минути.

Според бразилските медии сега Фламенго е сложил цена на Арао от 15 млн. евро. Копа Либертадорес final кръг, събота 23 ноември  Фламенго 2:1краен резулат  Ривър Плейт
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР