Лудогорец е еталон у нас как се работи и как

...
Лудогорец е еталон у нас как се работи и как
Коментари Харесай

Майкъла: Лудогорец е еталон, Левски и ЦСКА са двата клуба на България, всичко друго е изкуствено


Лудогорец е пример у нас по какъв начин се работи и по какъв начин се печелят пари от футбол, съобщи някогашният бранител на ЦСКА Георги Илиев - Майкъла в студиото на Спортал.

Той се похвали, че е хванал знака на срещата с Истанбул ББ - Х. Според него турският отбор е бил прехвален. Обяснението на Майкъла за триумфа на Лудогорец е в професионализма при правенето на селекция, защото не се позволяват нездрави сделки сред треньори и сътрудници на играчи.

" Започнаха от базата и в този момент си берат плодовете. През ЦСКА минаха 150 милиона лв. и нищо не остана. Сега обаче нещата са разнообразни. Вече в ЦСКА не вършим гръмки прехвърляния, работим си в Панчарево. Гриша Ганчев работи професионално. Най-добрите треньори минаха през Литекс, да сте чули някой да съди ловешкия отбор за неизплатени заплати. Аз утвърждавам това, което направи Гриша Ганчев при придобиването на ЦСКА. Венци Стефанов, момчето, също се пробва да прави нещо в Славия. Всички го питат за какво не купува играчи, а прави терени. Така се прави.

Клубът банкрутира действително поради хора, които се бият в гърдите, че обичат ЦСКА. В България се откраднаха 4 милиарда, това е кражбата на последните 200 години в света. Същото в по-малка степен се случи в ЦСКА ", сподели Майкъла.

Той недоумява по какъв начин до търга за емблемата и имуществото на банкрутиралото сдружение са позволени лица и компании, които нямат нищо общо с армейския клуб.

" Аз вложих 800 000 лева на " Българска войска " и какво? Спортното министерство си апортира всичко. Това го няма на никое място по света. След като можеш да направиш 30 милиона налози и да си продадеш компанията на някой голтак, значи всичко може.

Според мен трябваше да си извървим пътя до " А " група, само че да не забравяме, че около ЦСКА в Първа лига влязоха и Верея, и Локо Гражданско отделение. Проблемът в ЦСКА пристигна от високите заплати. Около предходните притежатели се въртяха хора, които ги заблуждаваха за прехвърлянията ", разяснява Майкъла. Според него ЦСКА и Левски са топклубовете на България, а всичко останало е изкуствено основано. Той сподели също, че не таи засегнатост към Георги Василев за думите му, че е една от " змиите " на " Армията ". 

" Извадили го от архивата, дали го е споделил, дали са го предиздвикали да го каже, не знам. Аз го почитам, само че той е треньор за България. Той ми е под достолепието, само че е за локална консумация, не ми е на равнището ", разяснява още Майкъла. Той показа също, че малшанс му е попречил да играе повече за националния тим, а ръководството на Боби Михайлов дефинира като " прелестно ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР