Лудогорец е близо до привличането на израелския национал Талеб Тауата

...
Лудогорец е близо до привличането на израелския национал Талеб Тауата
Коментари Харесай

"Лудогорец" изпревари "Левски" за израелски национал

" Лудогорец " е покрай привличането на израелския национал Талеб Тауата (27 г.). Според " Спортал ", договарянията са в заключителна фаза и футболистът трябва да подпише най-късно през днешния ден. Интересното към Тауата е, че той бе цел и на " Левски " през август, само че очевидно цената му - към 500 000 евро, попречи на " сините " да осъществят договорката.

След това обаче Тауата приключи контракта си с " Айнтрахт " (Франкфурт), където е от 2016-а, и от началото на септември е свободен сътрудник. В последна сметка " Лудогорец " е съумял да се пребори за подписа му в конкуренцията на още няколко тима, с изключение на " Левски ". Интересното е, че през лятото първенците съумяха да подпишат с Жоржиньо, който до тогава игра в " ЦСКА-София " като преотстъпен от " Сент Етиен ", а след края на предишния сезон " червено-белите " се пробваха да изплатят правата му от френския клуб.

Тауата ще стане последният футболист, който да влезе в квотата от петима чужденци в разградския клуб, които нямат паспорти на страни от Европейски Съюз. Другите четирима са сънародникът му Дан Битон, сенегалецът Стефан Баджи, бразилецът Рафаел Форстър и конгоанецът Мавис Чибота. От тях обаче в игра по едно и също време могат да са едвам трима.

Освен това Тауата няма да има право да играе в шампионата Лига Европа, тъй като " Лудогорец " към този момент съобщи футболистите, на които ще разчита в груповата фаза. Сред картотекираните не попаднаха Станислав Манолев, Димо Бакалов и вратарят Хорхе Броун. В листата обаче са четирима юноши - вратарят Дамян Дамянов, бранителят Георги Вълчев, както и халфовете Станислав Вълчев и Иван Йорданов.

Първият мач на " Лудогорец " в шампионата е на 19 септември от 22 ч., когато е семейството против ЦСКА (Москва). Разградчани от през вчерашния ден към този момент продават билети за дуела - по 15 и 25 лева за браншове А и В, както и 10 лева за Трибуна " Моци ". На същите цени са и пропуските за мачовете на " Лудогорец Арена " против " Еспаньол " на 24 октомври от 19.55 ч. и против " Ференцварош " на 12 декември от 22 ч. До на следващия ден в това число билети ще могат да се купуват единствено от притежатели на абонаментни карти, както и от спонсори на клуба, а в свободна продажба влизат от петък.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР