Лудогорец днес представи четвъртото си ново попълнение - крилото Елвис

...
Лудогорец днес представи четвъртото си ново попълнение - крилото Елвис
Коментари Харесай

Шеф в Лудогорец за Вандерсон: Трудно е да прогнозираме кога ще се върне

Лудогорец през днешния ден показа четвъртото си ново попълнение - крилото Елвис Ману, а шефът Георги Караманджуков изясни и по какъв начин се е стигнало до него.
" След травмата на, която се оказа много сериозна, на клуба се наложи незабавно да търсим негов заместител. Скаутският отдел и треньорите се стопираха на Елвис Ману. Той е наблюдаван от много време. Беше алтернатива още през лятото. Искам да го поздравявам с добре пристигнал и да му пожелая доста позитивни страсти с Лудогорец. Елвис е някогашен съотборник на Лукоки ", показа го шефът Спортна администрация на клуба Георги Караманджуков.

" И самият Лукоки е споделил положителни думи за нашия клуб. Иначе идва като свободен и идва от китайската Суперлига. Знаете там каква е обстановката с COVID-19, а там доста време нямаше състезание и той разтрогва поради неплатени заплати.

Договорът на Елвис Ману е за две години, посочи още началникът. Но знам - би трябвало му време, с цел да навакса с подготовката. Но чувствам, че е стимулиран и в идващите няколко седмици ще бъде подготвен.

" В Турция има 10 гола и много асистенции във всички шампионати. Ясно е, че Вандерсон е изключително значим за нас, а получи една от най-тежките контузии във футбола и каквато се е случвала в Лудогорец. Трудно е да предвиждаме по кое време ще се върне: до 5-6 месеца надали ".

Утре разградчани пътуват за Черна гора с под наем полет от Варна и той беше запитан дали е ясна групата, както и по отношение на подготовката.

" Групата е ясна за на следващия ден, само че чакаме резултатите от тестванията. Заради Коронавирус през днешния ден сутринта всички футболисти, треньори и ние - тези, които ще пътуват, се подложиха на рутинните проби. Чакаме резултатите и тогава ще забележим дали няма да отпадне в последния миг. Ману няма да бъде в групата, а и няма нито еднa подготовка публично с тима. Групата ще бъде ясна, откакто излязат резултатите от теста и да пътуваме с най-хубавото, с което разполагаме ", приключи Георги Караманджуков.

Снимка: ludogorets.com efbet Лига 2 кръг, петък 14 август  Лудогорец 3:0краен резулат  Славия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР