Лудогорец даде як отпор на Рома, но загуби с 1:3

...
Лудогорец даде як отпор на Рома, но загуби с 1:3
Коментари Харесай

Лудогорец загуби от Рома след 2 дузпи и червен картон

Лудогорец даде крепък отпор на Рома, само че загуби с 1:3 гостуването си на Стадио Олимпико след драма с две дузпи и червен картон в последния мач от груповата фаза на Лига Европа. С провалянето делиорманци пропуснаха да продължат във втория по значителност шампионат на Стария континент, а ще вземат участие през пролетта в Лига на конференциите. 

Българският отличник поведе през първото полувреме със страховит гол на Рик Джонатан. Домакините обаче съумяха да създадат цялостен поврат след две осъществени дузпи от Пелегрини и попадение на Дзаниоло. 

Разградчани изиграха доста солидно първо полувреме във Вечния град и поведоха разумно в резултата в 42-ата минута, когато Рик Джонатан пое топката от половината на Лудогорец и прекоси останалата част от терена, с цел да порази с мощен удар вратата на Руи Патрисио.

Втората част стартира стихийно за „ джалоросите “ след измененията, които наложи Жозе Моуриньо, само че реферът Никола Дабанович в границите на 10 минути отсъди доста противоречиви две дузпи за домакините, които бяха осъществени посредством Лоренцо Пелегрини и те обърнаха развоя на срещата.

В 75-ата пък още веднъж Дабанович се намеси, откакто анулира гол, маркиран от резервата Нонато, откакто прегледа ВАР и видя нарушаване на Рик Джонатан, което още веднъж предивзика дискусия. Пет минути преди края на срещата пък Николо Дзаниоло прати за трети път топката в разградската врата и класира Рома като вторият тим в група С напред във втория по мощ шампионат на УЕФА.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР