Лудогорец бе отстранен от италианския гранд Интер в Лига Европа.

...
Лудогорец бе отстранен от италианския гранд Интер в Лига Европа.
Коментари Харесай

Без вина виновен

Лудогорец бе отхвърлен от италианския гранд Интер в Лига Европа. Един против различен се изправиха Давид против Голиат и закономерно изненада нямаше. " Орлите " заслужават единствено почитание за положителното си показване. Едва ли и в най-смелите си фантазии, някой от клуба, а и почитателите, са си мислили, че имат какъвто и да било късмет даже против запасите на борещия се за купата в Калчото тим. И все пак представянето им бе почтено.

Изненадващо вратарят Пламен Илиев надали не бе наклеветен за виновник. За индивидът, който е лишил възможностите на разградчани да продължат в идната фаза. Ако би трябвало да сме почтени, даже и след попадението на Каули в реванша, те бяха оскъдни. Малко по-късно се стигна до изравнителен гол на Кристиано Бираги. Точно тогава всички " експерти " скочиха да упрекват вратаря Пламен Илиев за неточност, довела до попадението. Любопитно по какъв начин никой не видя, че при опита за центриране на левият халф-бек на Интер се получи рикошет в крайници на Георги Терзиев, при който топката промени траекторията си и стана извънредно сложна за Тигъра. Но, въпреки всичко сме в България, където постоянно някой е отговорен, даже без виновност. Най-лесно е да хейтим, вместо да кажем няколко положителни думи за някого.
 Снимка 469302
Източник:

А Пламен несъмнено ги заслужава. Тигъра е един от дребното български футболисти, които непрекъснато подвигат равнището си в последните години. Да, правил е неточности. Ще продължи да прави. Но всеки бърка, даже и най-хубавите. Никой не регистрира отличната му интервенция при започване на мача против Ромелу Лукаку. Отново никой не регистрира няколкото основни в първия мач, след които реваншът можеше да бъде протоколен.
 Интер реализира поврат против Лудогорец - 2:1 на
С гордо вдигната глава и маркиран гол на " Джузепе Меаца ": Лудогорец постави завършек на приключението си в Лига Европа

" Орлите " позволиха поврат против устремения към трофея Интер

2019 година бе, може би, най-хубавата в кариерата му. Премина и се утвърди като титуляр в най-хубавия български клуб в последното десетилетие. Стори го в конкуренцията на Ренан, а в този момент и Владислав Стоянов. Въпреки че, в случай че съдим от осведомителния поток през тази една година, то може би в този момент трябваше да пази за дубъла на " орлите ". Илиев бе с съществена заслуга за купата на Лудогорец. В заключителните мачове от предишния сезон на Първа лига направи куп основни спасявания. Не по-малка е " виновността " му за класирането на 1/16-финалите в Лига Европа. След гостуването на Ференцварош даже бе определен за най-хубавия пазач на кръга в шампионата. Закономерно стана и вратар номер 1 на България през 2019 година....

Пламен Илиев е един от дребното български футболисти, които съумяха да си заслужат мястото в Лудогорец по безапелационен метод. Тигъра смени няколко наставници и всеки един от тях залагаше на него. При съществуването на други двама качествени вратари, надали би било по този начин, в случай че нямаше неуспорими качества, с цел да застане под рамката на " орлите ".
 Снимка 469301
Източник:

В края на престоя си в Левски, Тигъра още веднъж постоянно бе без виновност отговорен. Тръгна си, с цел да бъде един от най-хубавите в Румъния. Често сме чували от родни играчи да изясняват по какъв начин в чужбина никой нищо не ти дава безплатно. Всичко би трябвало да заслужиш самичък. Е, уверени сме, че Пламен е извървял този дълъг път от никому незнаен вратар в северната ни съседка до звезда с доста труд - на и отвън терена. Защото той постоянно е бил подобен. Скромен и работлив. И постоянно е предпочитал да приказва с дейностите си на терена, даже и от време на време да бърка.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР