Лудогорец бе много активен в края на есенния трансферен прозорец,

...
Лудогорец бе много активен в края на есенния трансферен прозорец,
Коментари Харесай

Лудогорец урежда нов бразилец

Лудогорец бе доста деен в края на есенния трансферен прозорец, когато притегли цели четирима футболисти. В клуба към този момент работят по зимните попълнения. И по всичко наподобява, че ще си обезпечат услугите на още един бразилец – централния бранител Витор Мендес.

23-годишният футболист бе доста покрай орлите при започване на септември. Тогава обаче договорката не бе затворена. Според локалните медии обаче тя ще се реализира през януари.

Вотир Мендес е роден на 13 февруари 1999 година, висок е 186 сантиметра и тежи 75 кг. Той е благосъстоятелност на Атлетико Минейро, само че сега играе като преотстъпен в Жувентуде. Този отбор се намира на последно място в Серия А.

Мендес има досега 11 турнирни дуела, като във всичките е бил в стартовата единайсеторка. Наред с това е вкарал и един гол – при триумфа с 2:1 като посетител на Авай през месец май.

През есента Лудогорец притегли цели трима бразилци – централния бранител Педро Енрике, както и халфовете Педро Нареси и Нонато. Преди тях при разградчани акостираха отбранителният полузащитник Якуб Пьотровски и десният бек Аслак декор Витри.

В момента разградчани се готвят за гостуването на Локо Сф. Мачът против железничарите е в събота, 1 октомври, от 13:45 часа. Той ще се играе пред празни трибуни поради наказване на столичани.

Вчера треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа чества рожден ден. Тое навърши 51 години – роден е на 28 септември 1971 година

„ Ръководството, футболистите, чиновниците в спортно-техническия щаб и администрацията на клуба му желаят доста здраве, персонални и професионални триумфи “, написаха от Лудогорец в честитката към словенеца.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР