Лудо парти спретна дъщерята на Юлиан Вергов - Алена. За

...
Лудо парти спретна дъщерята на Юлиан Вергов - Алена. За
Коментари Харесай

Щерката на Вергов празнува рожден ден с артисти

Лудо празненство спретна дъщерята на Юлиан Вергов - Алена. За жал пълнолетието си красивата наследница на Вергов отпразнува в локдаун през 2020 година, само че за сметка на това тази година тя реши да събере най-близките си другари, измежду които са и новата генерация актьори у нас.

За да празнуват рождението й на домашно празненство, Алена събира с изключение на съучениците си и дъщерята на кака Лара Бернарда Береану , както и артистката от Народен спектакъл Елена Телбис . Покрай известните си родители актьори Вергова се сприятелява с Бернарда и двете са неразделни.

За празненството си наследничката на артиста, която е безжалостен почитател на скейта и неведнъж може да бъде засечена из центъра на столицата да се придвижва по този начин, залага на мощен грим и зеброво яке.

Самата Алена се похвали, че е получила куп дарове от приятелите си, които няма време да разопакова след купона. От безбройните фрагменти в обществените мрежи се схваща, че Алена поддържа положителни връзки и с доста момчета, които почетоха празника й.

Въпреки близостта си с известния си татко, той не е измежду гостите, а празненството е напълно младежко. Вергов и щерка му са известни, че постоянно прекарват лятото си дружно на каравана, където Алена води и свои другари, с цел да разпускат, а баща й няма срещу.

Екранният Мартин от сериала „ Тя и той " пръв качва Алена на скейтборд, който остава и до през днешния ден обичаното средство за предвижване на девойката, която предходната година изкара шофьорска брошура. В чест на това Вергов подари на щерка си 300-кубикова моторетка, написа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР