Лудият репортер на Нова Телевизия - Даниел Петканов, се точи

...
Лудият репортер на Нова Телевизия - Даниел Петканов, се точи
Коментари Харесай

Лудият репортер се точи на Мегз

Лудият кореспондент на Нова Телевизия - Даниел Петканов, се точи на дизайнерката Меги Каканашева-Мегз да й направи "бомби " в джакузито на къщата, стана ясно през вчерашния ден след диалог с топводещите на риалити шоуто "ВИП брат " - Алекс Сърчаджиева и Ники Кънчев. Към тях този сезон ще се причисли и Миглена Ангелова, която е медиатор сред съквартирантите и външния свят.


18 ще са участниците, които ще влязат под мотото на любовта, като сред тях сигурни са Меглена Каканашева-Мегз, Даниел Петканов, Енджи Касабие, Тото от група "Скандал " и Сашка Васева. Останалите останаха мистерия и за самите водещи. От екипа са безапелационни, че този сезон в къщата освен ще се яде и пие, само че и ще се прави обич, освен това във всички смисли.

"Имаме си джакузи, голям басейн, всевъзможни улеснения и доста първокласни кревати ", разноски виртуално в къщата красивата Алекс публиката.

По-късно в профила си един от участниците в риалитито - Лудия кореспондент, загатна, че се е настроил на "сексвълна " и ще направи една "бомбичка " на Мегз, дизайнерката, на която никой нищо не схваща, когато приказва, написа в. "България през днешния ден ".

Иначе предаването ще е всяка вечер по Нова тв от 20,00 часа. В сряда участниците ще се предлагат, а в понеделник ще излиза напусналият шоуто.

"Дъщеря ми Сузанита не е с напомпани устни, както твърди посетител в утринен блок. Че видите ли - родителите й трябвало да се глобят с хиляди левове, за това, че тя си надула устните със силикон. Ами в случай че не е правилно бе, гъз?! Ти ще ми платиш ли хиляди левове. Говорите с гъзовете си. И във "ВИП брат " щеше да взе участие - дори и хонорар й дефинираха и какво ли не!!! А бе спрете се бе! Гледайте, родината отива на кино! А вие единствено цвъкате ли, цвъкате словесни изпражнения и се занимавате с нелепости. " Така цветущо се изрази Орхан Мурад, бащата на спряганата за най-колоритен участник във "ВИП брат " звезда - Сузанита. Орхан изрично отхвърли, че някой въобще е приказвал с тях в шоуто да влиза щерка им.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР