Лудия и човекът, който правеше чадъри Дължим го на Йенс

...
Лудия и човекът, който правеше чадъри Дължим го на Йенс
Коментари Харесай

Травальо: Столтенберг бълнува за войски в Русия. Подкрепя го най-глупавия лидер в Европа Макрон.

Лудия и индивидът, който правеше чадъри
Дължим го на Йенс Столтенберг, " nomen omen ”, за това, че в профил и последния смокинов лист от гнилата пуденда на един Запад, който раздухва пламъците на Третата международна война от години. Първо, посредством разширение на НАТО от 16 на 32 страни-членки. След това, посредством образуване на преврата в Украйна, който в профил демократично определения, само че не задоволително зависещ украински президент. И най-сетне, пресече последната алена линия на Москва като разгласи присъединението на Украйна и Грузия в НАТО, на което Путин - империалист също като нас - реагира по този начин, както Съединени американски щати биха създали на боен съюз на Мексико или Канада с Русия или Китай - с навлизане.

В продължение на 27 месеца Столтенберг и неговите подстрекатели лъгаха всеки ден, обявявайки червени линии, които постоянно пресичаха още на идващия ден: В Киев единствено отбранителни или по-скоро и малко нападателни оръжия. Не на танковете, само че в действителност да, само че единствено леки, само че, знаете ли, може даже и тежки, единствено ракети с дребен обхват, или по-скоро междинен или, хайде напряко с отдалечен обхват. Не на бойните самолети, да на бойните самолети. Това е лудата логичност на ескалацията. Последната спирачка беше възбраната за потребление на оръжия на НАТО за офанзива против съветска територия. Сега Блинкен и затова Столтенберг (който взема решение нелегално, без да се съветва с 32-та „ съдружници “, в противоположен случай Турция, Унгария и други биха наложили вето) желаят да упълномощят Зеленски и компания да употребяват нашите оръжия, с цел да нападат Русия. Което би вкарало всички страни от НАТО, в това число Италия, в директна война с водещата нуклеарна мощ в света. Чакайте малко, не беше ли Путин този, който желае да ни нападне?!?

Казват ни, че по този начин Украйна, откакто губи и Харков, ще се отбрани по-добре. Но войната сподели, че е тъкмо противоположното: колкото повече се уголемява обсегът на оръжията в ръцете на Киев, толкоз повече се уголемяват териториите, които руснаците завладяват, с цел да обезпечат границите си. Във всеки случай мъртвите - най-малко до момента в който падне табуто върху войските - са украинците, които изгубиха войната вкъщи, а не в Русия, откакто изпратиха едно потомство в кланицата, с цел да прави това, което не съумяха нито Наполеон, нито Хитлер - да победят Русия.

Сега Столтенберг, добре познатият подлудял човек, виновен за касапницата, въздъхна. И защото не съумя да направи даже едно нещо вярно, дава всичко от себе си, с цел да завоюва още награди за преданост от шефовете. Подкрепен е от най-глупавия водач в Европа Макрон, ненавиждан от 87 от 100 французи, който бълнува за войски и предлага " нуклеарен чадър " на Европейски Съюз с оглед мечтаната (от него) нуклеарна война.

Но, дано бъде ясно, би трябвало да му благодарим за яснотата, с която ни изяснява, че на европейските избори би трябвало да гласуваме против десните, социалистически, демократични, зелено-военни и консервативни групи от евроатлантическата школа. Тоест против тези, които мълчат или заекват за бръщолевенията на Столтенберг и не споделят на Макрон къде да си навре чадъра.

Източник: 

Превод за " " от италиански Владислав Наков
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР