Лудите фенове на Хайдук Сплит, които изтормозиха левскарите в Хърватия,

...
Лудите фенове на Хайдук Сплит, които изтормозиха левскарите в Хърватия,
Коментари Харесай

Хулигани на Хайдук Сплит спряха мач в Ливърпул

Лудите почитатели на Хайдук Сплит, които изтормозиха левскарите в Хърватия, се демонстрираха още веднъж в отрицателна светлина. Те прекъснаха плейофа на " Гудисън Парк ", който отборът им загуби 0:2 от Евертън.

Първият гол на Майкъл Кийн в 30-ата минута отприщи странното неодобрение на гостуващите ултраси. Те катурнаха рекламите и потеглиха да нахлуват. 

Притичаха всички вероятни стюарди, само че трябваше небрежно да влезе и полиция, защото хърватите се развилняха съществено. Няколко съумяха да стигнат терена. Други хвърляха бутилки, чупеха седалки и с тях се опитваха да замелят както защитата, по този начин и почтените почитатели на Евертън в съседство.

Реферът приключи мача за няколко минути. Оборите се насочиха към съблекалните. След 4-5 минути те се върнаха на терена, като хърватите към този момент бяха вкарани назад и стопираха да буйстват.



След малко Евертън вкара и втория гол посредством сенегалеца Идриса Гай, който получи отлична асистенция от Уейн Рууни.

Англичаните се надяват, че УЕФА ще вземе всички вероятни ограничения за реванша в Сплит и ще накаже съществено Хайдук. Нищо чудно славният в миналото отбор да бъде изхвърлен от Европа, защото единствено тази акция не стопират простотиите на агитката.

Балканските ултраси остават последните изкопаеми на хулиганството по стадионите. На Запад то от дълго време не е съвременно. И нищо чудно Хайдук да получи сериозен урок. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР