Луда ревност обхвана половинката на Анелия - Любомир Захаринов, но

...
Луда ревност обхвана половинката на Анелия - Любомир Захаринов, но
Коментари Харесай

Любо към Анелия: Що не си свалиш направо роклята?! Тe ц*ците и без това са ти навън! (виж как и с кого се появи - СНИМКИ)

Луда ревнивост обхвана половинката на Анелия - Любомир Захаринов, само че съгласно множеството консуматори, изцяло справедливо. Знаем, че певицата постоянно е била обрана в държанието и визията си като в никакъв случай не е залагала на пошлостта и голотиите, с цел да притегля вниманието към себе си.

Какво й стана в този момент обаче, когато се влюби в по-младия от нея Любо, не е ясно. Факт е, че Анелия изтрещя до такава степен, че очевидно е решила да се прави на по-млада като демонстрира по-фриволно държание и аспект.

Тя взриви мрежата като се появи на фотография до непознат мъж, освен това в облекло, което е меко казано съблазнително. Мъжът е артистът Александър Гончаров, а Анелия безусловно си е навряла голия бюст в лицето му, както и в обектива на камерите.

Червената рокля, с която е облечена, е толкоз разтворена начело, че моцарелите й са изскочили съвсем напълно на открито. Точно този кадър по този начин вбесил Захаринов, че не се поколебал да й спретне първия " сватбен скандал ". Знаем, че последно Анелия го назова с обич " съпруже мой "...

Та съпружето не запомнил и маниери, и тактичност, а непосредствено се развикал на Ани и я посъветвал напряко да си съблече роклята, която по този начин или другояче не покрива съвсем нищо от тялото й.

" Бесен беше индивидът и го разбираме. Кой мъж няма да изревнува в случай че жена му цъфне по този начин, залепена за различен?! ", разясняват източниците.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР