Луд за връзване бе осъден на пробация заради нападение над

...
Луд за връзване бе осъден на пробация заради нападение над
Коментари Харесай

Осъдиха мъж, нападал с изкуствен член служителка в кметство във Врачанско

Луд за връзване бе наказан на пробация поради нахлуване над служителка в кметството във врачанското село Челопек, научи BulNews.bg. Наказанието за Иван Николов, който си признал виновността, е пробация за период от 9 месеца.
Припомняме, че скандалният случай, за който първо медията ни заяви, се е разигра на 28 ноември 2016 година в кметството в селото. Към 13 часа 33-годишният Иван влезнал в един от кабинетите в постройката и с подложен на кръста неестествен пенис налетял на една от служителките вътре. Мъжът скочил върху 54-годишната Ани, която работела в канцеларията на кметството, и се опитал да я изнасили. През цялото време Иван крещял по дамата и нейната колежка „ Ку.ви, ще ви еба”, излиза наяве от документите по делото. Изблиците на Иван обаче не престанали до тук, до момента в който крещял, блъскал и натискал с все мощ ужасената Ани. С нападателните си дейности той й предизвикал синини и натъртвания по ръцете и на дясното бедро. Жената обаче съумяла да отблъсне нападателя.
Мъжът, който имал психологично заболяване, се ядосал и в яростта си почнал да троши мебелите в кабинета. Това още повече изплашило Ани и сътрудниците й, които незабавно повикали полиция. Униформените бързо пристигнали на мястото на случая и закопчали буйстващия Иван, след което го отвели в психиатрията във Враца.
Освен пробацията, магистратите от районния съд във Враца постановиха мъжът да заплати и 581 лв. разходи по делото. Определението е дефинитивно, не предстои на обжалване и има последствията на влезнала в действие присъда.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР