Луд екшън на границата сътвори 39-годишна македонка, която преминала с

...
Луд екшън на границата сътвори 39-годишна македонка, която преминала с
Коментари Харесай

Македонка мина през бариерата на ГКПП Гюешево, помля 2 патрулки при гонка

Луд екшън на границата сътвори 39-годишна македонка, която минала с висока скорост през бариерата на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Гюешево ", а по-късно спретнала гонка с български служители на реда в Кюстендил. При преследването шофьорката помляла две патрулки, оповестиха от Областната дирекия на Министерство на вътрешните работи.

Македонската гражданка карала лек автомобил " Ситроен " с швейцарска регистрация. Тя не се подчинила на полицейските сигнали за прекъсване и инспекция и с висока скорост минала през Граничен контролно-пропусквателен пункт – Гюешево, като е развалила бариерата, не е спряла за инспекция при подаден сигнал от граничен патрул в с. Гърляно.

Полицаите незабавно подали сигнал към дежурната част в ОДМВР – Кюстендил, само че при влизането си в града македонката още веднъж не се подчинила на полицейски сигнал за прекъсване и блъснала длъжностен автомобил на районно управление (на МВР) Кюстендил.

Последвало гонене по кюстендилските улици, като малко по-късно чужденката е спряна на ул. " Спартак ", откакто блъснала още една патрулка.

Полицаите са открили, че лидерката на автомобила има двойно поданство - Република Северна Македония и Швейцария, и е във очевидно несъответстващо положение. Тя е закарана е в Центъра за незабавна помощ за обзор и проучвания.

Действията по започнатото досъдебно произвеждане се реализират под директното наблюдаване на прокурор от районна прокуратура Кюстендил, взета й е кръв за разбор за приложимост на алкохол и упойващи субстанции.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР