Lucie, официалният ръководител на маркетинга на Shiba Inu, сподели подробности

...
Lucie, официалният ръководител на маркетинга на Shiba Inu, сподели подробности
Коментари Харесай

Shiba Inu разкри ново партньорство, целящо да революционизира финансите

" Lucie ", формалният началник на маркетинга на Shiba Inu, показа детайлности за това ново партньорство в неотдавнашна обява в платформата X.

Тя разказа съдействието с Mass Finance Inc. като „ “. Mass е натоварена със задачата да създаде финансовата инфраструктура за „ e “ – идея, която е в основата на бъдещата визия на екосистемата на Shiba Inu , както е разказано в бялата книга.

Mass, която употребява Stripe, предлага рационализирани решения за заплащане, като средствата се съхраняват в огромни международни банки и се поддържат от Visa. Техните предплатени карти Visa са издадени от Celtic Bank, съгласно обявата на Lucie.

Освен това Mass предлага правни и фискални услуги, задвижвани от AI, като опростява комплицираните финансови процеси. Тя акцентира, че това партньорство ще открие нови благоприятни условия за бизнеса да се интегрира в екосистемата на SHIB.

Платформата на Mass дава опция за дейно ръководство на средства и съблюдаване на условията – от стартъпи до инкубатори, стимулирайки растежа и нововъведенията.

Lucie подчертава върху обстоятелството, че това съдействие ще улесни SHIB при включването на нови бизнес сътрудници.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР