Лу Вейбинг, президент на Xiaomi Group, президент на международното подразделение

...
Лу Вейбинг, президент на Xiaomi Group, президент на международното подразделение
Коментари Харесай

Xiaomi представи екрана на Redmi K70 Pro с яркост до 4000 cd/m² и “ революционно решение за защита на очите“

Лу Вейбинг, президент на Xiaomi Group, президент на интернационалното поделение и общоприет управител на марката Redmi, продължава да приготвя обществеността за представянето на флагманския смарт телефон Redmi K70 Pro.

Той разгласява изображение на новия артикул и удостовери, че Redmi K70 Pro ще разполага с „ високотехнологичен китайски 2K екран от второ потомство, който е направил огромен пробив в разнообразни направления„.

Максималната бляскавост е достигнала рекордните 4000 кандела на квадратен метър при понижена консумация на сила. Типичната стойност на яркостта ще бъде 700 кд/м². Екранът ще получи ново „ революционно решение за отбрана на очите “. Честотата на ШИМ ще бъде висока – 3840 Hz.

Според изтеклата към сегашен ден информация Redmi K70 Pro ще получи три камери в блок на гърба дружно със  светодиодна мълния, а дизайнът му припомня на смарт телефоните от серията Xiaomi 14 – разликата е, че в този момент островът на камерата се простира от единия до другия край. Производителят разкри и някои детайлности за новите флагмани Redmi: те ще разполага със 6,67-инчов екран и много тъничък корпус с дебелина единствено 7,49 милиметра. По корпуса няма да има извити линии – той ще бъде плосък, макар че блокът на камерата изпъква много видимо.

Представянето на смарт телефона Redmi K70 Pro е оповестено за 29-ти ноември тази година.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР