Лу Уилямс с трипъл-дабъл от пейката за успех на Клипърс

...
Лу Уилямс с трипъл-дабъл от пейката за успех на Клипърс
Коментари Харесай

Лу Уилямс с трипъл-дабъл от пейката за успех на Клипърс над Булс

Лу Уилямс с трипъл-дабъл от пейката за триумф на Клипърс над Булс
Отборът на Ел Ей Клипърс победи Чикаго Булс със 106:101 като посетител в мач от постоянния сезон на Националната баскетболна асоциация.

В „ Юнайтед Сентър “ във Ветровития град двата отбора имаха разменено превъзходство, като домакините водеха с 12 точки в средата на третата част, само че все пак не съумяха да стигнат до триумфа. В воин за Клипърс се трансформира Лу Уилямс, който стартира мача на пейката, само че съумя да осъществя трипъл-дабъл – 31 точки, 10 асистенции и 10 битки. Тобиас Харис добави 29 точки и 8 битки, а Ейвъри Брадли и Монтрезъл Харел се регистрираха с по 11 точки за успеха. За Чикаго над всички бе Зак ЛаВин с 29 точки, а центърът Боби Портис приключи с 18 точки и 14 битки. След този триумф Клипърс остават на осмо място в Западната конференция с 27 победи и 22 загуби, до момента в който Чикаго е на 13-та позиция на Изток с актив от 11 триумфа и 38 провали.

Звездата на Хюстън Рокетс Джеймс Хардън записва 22-ия си следващ мач с най-малко 30 маркирани точки за успеха над Торонто Раптърс със 121:119 вкъщи. Това също по този начин е и 22-ят следващ дуел, в който Хардън е изпълнител номер 1 на игрището, с което той измести Майкъл Джордан от втората позиция в тази ранглиста. Уилт Чембърлейн има 40 следващи мача с сходно достижение. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР