Лу Макари смята, че някои съвременни играчи нямат представа колко

...
Лу Макари смята, че някои съвременни играчи нямат представа колко
Коментари Харесай

Легендата на Ман Юнайтед Лу Макари казва, че настоящият състав на Ерик тен Хаг се нуждае от строга проверка на реалността

Лу Макари счита, че някои модерни играчи нямат визия какъв брой са щастливи и се нуждаят от инспекция на действителността.

Когато Макари се причисли към Манчестър Юнайтед от Селтик през 1973 година, той получаваше 180 паунда на седмица, като заплатата му се увеличи до 420 паунда на седмица, когато напусна Олд Трафорд през 1984 година Макари и неговите съвременници не завоюва нищо сходно на многомилионните заплати на днешните звезди, като някои във Висшата лига командват заплати в региона на £500 000 на седмица.

На този декор Макари сподели, че днешните играчи няма от какво да бъдат недоволни и би трябвало да осъзнаят в каква привилегирована позиция се намират – изключително тези в Юнайтед.

„ В днешно време, когато ние Всички знаят, че играчите получават сензационни заплати “, сподели Макари. „ Те имат всичко, което могат да желаят, и играят за Манчестър Юнайтед.

„ Няма нищо, което да изтърван, не им е тежко, те са в най-хубавия клуб в страната – не във връзка с резултатите, несъмнено...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР