Лозар, работил в лозето си в района на Бела Крайна,

...
Лозар, работил в лозето си в района на Бела Крайна,
Коментари Харесай

Мигранти отвлякоха словеински лозар на път към Италия

Лозар, работил в лозето си в региона на Бела Крайна, на границата с Хърватия, е бил атакуван в сряда от четирима мигранти, които го вързали и хвърлили в багажника на колата му, която след това откраднали, с цел да отидат в Италия.

Колата бе открита изоставена покрай италианската граница, а притежателят й бе открит затворен в багажника.

Мъжът не е потърпевш. Словенецът съумял да се обади на фамилията си вечерта към 18 часа, като им разказал, че е бил похитен.

Трима от четиримата обвинени на възраст сред 18 и 25 години, жители на Мароко и Алжир, бяха задържани от италианската полиция и предадени на словенските управляващи.
Трима каналджии арестувани при акцията против незаконни мигранти в село Янтра Заловените мигранти към този момент са извозени към бежански центрове в страната
Тази демонстрация на експанзия незабавно беше наказана от водача на дясната съпротива - някогашния министър председател Янез Янша, който съобщи, че " държавното управление явно не управлява ситуацията с мигрантите ".

Лявоцентристкият министър председател Марян Шарец осъди потреблението на отвличането на лозаря като политически инструмент. Ние знаем, че европейските избори наближават и че някои партии обичат да употребяват тази тема, уточни той в известие.
Малтийските управляващи освободиха танкер, похитен от мигранти Вътрешният министър на Италия Матео Салвини назова мигрантите "пирати "
Според портала Сиол.нет, представен от Българска телеграфна агенция, който пръв заяви за случая, контролът на словенско-хърватската граница към този момент е засилен и в него се е присъединила и армията.

Словения е първата страна от Шенгенското пространство, в която влизат мигрантите, идващи от Хърватия. Словения е записала публично от началото на годината 3 022 влизания на незаконни мигранти на нейна територия, като цифрата се е нараснала двойно за една година. Голямото болшинство от мигрантите минават през страната, с цел да доближат до Италия.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР