Лозан Панов винаги се опитва да бяга от отговорност. Това

...
Лозан Панов винаги се опитва да бяга от отговорност. Това
Коментари Харесай

Магдалинчев: Лозан Панов винаги се опитва да бяга от отговорност

Лозан Панов постоянно се пробва да бяга от отговорност. Това съобщи пред bTV Боян Магдалинчев, представляващ Висшия правосъден съвет (ВСС).

Поводът за този коментар е абсурдът към клип, сниман в Съдебната палата на рап ария за узаконяване на „ билката “. За контракта с продуцентите на клипа беше упрекнат стопанисващия по това време Съдебната палата ръководител на Върховния касационен съд Лозан Панов.

Заради проблема Висш съдебен съвет лиши Палтата от Панов и я повери за стопанисване на ръководителя на Софийския апелативен съд (Даниела Дончева в момента). Председателят на Върховен касационен съд заподозря авансово планувана офанзива и разгласи, че повода е във обстоятелството, че не извършва политически поръчки.

„ Съдържанието на клипа е потресаващо, наличието е извънредно – приканва се към разпространяване на дрогата, декриминализация, може ли това да се снима в Съдебната палата “, разяснява Магдалинчев. По думите му в контракта за снимане на клипа е трябвало да има уговорка, която да включва инспекция на наличието.

Относно работата на правосъдната система след края на изключителното състояние – след 13 май, представляващият Висш съдебен съвет разгласи, че правосъдната система ще стартира да действа в цялостен размер.

„ Мерките ще има – в залите, коридорите, архивите, кабинетите. Влизането в залите във всички случаи ще става с маски и ръкавици “, посочи Магдалинчев. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР