Лоялността на Томас Мюлер към Байерн (Мюнхен) никога не е

...
Лоялността на Томас Мюлер към Байерн (Мюнхен) никога не е
Коментари Харесай

Мюлер отказал умопомрачителна оферта от Китай

Лоялността на Томас Мюлер към Байерн (Мюнхен) в никакъв случай не е била поставяна под подозрение, а в този момент 29-годишната звезда на баварците отново сподели какъв брой високо цени родния си клуб. Германският национал е имал извънредно преференциална от финансова позиция от китайски тим, който остава неназован, само че Kicker оповестява, че даже годишна заплата от 25 милиона евро не е била задоволително добър претекст за Мюлер, който е отрязал претендентите от Азия.

Нападателят е съществена част от Байерн към този момент повече от десетилетие, откакто дебютира за представителния отбор под управлението на Юрген Клинсман още като младеж през 2008 година. Към днешна дата Мюлер има близо 500 мача и 200 гола за мюнхенския отбор във всички шампионати, а във визитката му личат общо 21 извоювани трофея.

Договорът му с първенците на Германия изтича в края на сезон 2020/2021. През последната акция той вкара шест пъти за Байерн в Бундеслигата и три пъти в шампионата за Купата на страната, а баварския исполин сграбчи и двете оценки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР