Ловецът на бежанци Динко Вълев от Ямбол се превърна в

...
Ловецът на бежанци Динко Вълев от Ямбол се превърна в
Коментари Харесай

Динко изпрати абитуриент със скъсани дънки

Ловецът на бежанци Динко Вълев от Ямбол се трансформира в атракция за зрелостниците от Механотехникума в Бургас, които се редяха на опашка, с цел да се срещнат с него и да се снимат, съобщи Флагман.бг.

Мускулестият мъж пристигна с съвременни раздрани дънки и скъпарски обувки с шевици, които може би костват хиляди левове. Екстравагантният външен тип на Динко, на който биха завидели и стилните специалисти, прикова погледите и на зрелостниците, и на техните близки. Той бе обул шарени мокасини, върху които е избродирана българска роза и корона. Такива претекстове се виждаха и по бялата му тениска. Героят на Ямбол изпращаше зрелостник в моден костюм. В антуража на ловеца на бежанци бяха две дами и младо момче.

Патриотът и знак на Ямбол, който постоянно се притича на помощ на хора и животни в неволя, е докарал зрелостника със златния си поръчков Mercedes, който коства над 350 бона. Сред зрелостниците на Механотехникума господстват стилните мъжки костюми. Сред тях имаше и срамежливо момче с черено плюшено сако, както и екстравагантен момък с пъстър костюм на цветя. Сред дребното дами от Механото се открояваше хубавица в обилна булчинска рокля.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР