Ловеца на мигранти Динко Вълев яко го закъса след катастрофата.

...
Ловеца на мигранти Динко Вълев яко го закъса след катастрофата.
Коментари Харесай

Динко го закъса след катастрофата

Ловеца на мигранти Динко Вълев крепко го закъса след злополуката. Бизнесменът от Ямбол разгласи, че не се усеща добре и още му прилошава единствено като си спомни за съвсем съдбовния случай, научи HotArena.

„ Лошо ми е. Не ми се приказва, не се усещам добре ”, споделя Динко. Бизнесменът карал по пътя от Ямбол за Сливен, когато от нивите край шосето излязъл камион пренасящ зърно и смачкал предницата на последната тузарска кола на Вълев.

Наскоро Динко се похвали с неповторимо возило модел 2019 със S-купе. За да се поглези с лъскавия автомобил в неповторимия цвят злато с диаманти, предприемачът се бръкна с цели 350 бона.

За злощастие златистия му мерцедес пострада съществено при конфликта с камиона от нивите, написа „ България през днешния ден ”.

„ Освен че карам танк, обичам да съм и в крайник с модата. Дано си я карам безаварийно и Господ да ме пази—най-важното ”, пожела си ямболията при покупката на модела.

Освен с бутиковия модел мерцедес, Динко си попълня автопарка и с военна техника–танкове и БТР. Неведнъж му се е налагало с тях да вади обърнати коли при произшествия.

Според осведомени, на предприемача му е мъчно да се възвърне освен от удара, само че и от шока за случилото се с колата му. Щом се оправи, ще му се наложи да се бръкне с 50 хилядарки за ремонт, пресмятат специалисти.

След конфликта с камиона, медицински екип неотложно откарал Динко в близката болница. За благополучие няма съществени контузии по ямболията.

Лекарите прецизират, че положението му е устойчиво, само че има дихателни проблеми и зашеметяване след удара. От фотоси в обществената мрежа излиза наяве, че ден преди случая Динко е събирал загар на плажа във Варна.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР