Ловец на плъхове, който се е справил с 50 000

...
Ловец на плъхове, който се е справил с 50 000
Коментари Харесай

Намерен е плъх, по-голям от куче, като ловец на гризачи предупреждава, че те стават все по-големи

Ловец на плъхове, който се е справил с 50 000 гризачи - в това число един с размерите на куче - предизвестява, че те „ стават все по-големи и по-смели “.

Бившият бомбардировач Кийрън Семплър, 29, споделя, че най-големият плъх, който в миналото е хващал, е бил 22 инча от главата до опашката - двойно повече от дължината на тялото на чихуахуа. И споделя, че множеството плъхове, които хваща, са дълги цели 18 инча.

Бащата от Уейкфийлд в Западен Йоркшир предизвестява: „ Плъховете стават все по-големи, по-смели и по-нагли. По-малко се тормозят от хора, котки или нещо друго. “ Той споделя, че повече хранителни боклуци по улиците и по-малко битка с вредителите по време на пандемията са насърчили плъховете.

Киран сподели, че плъховете могат да бъдат подли, откакто е изучавал държанието им в продължение на седем години. Той сподели по какъв начин умните плъхове ще приспособяват държанието си, като да вземем за пример пробуждане рано денем, с цел да намерят добър източник на храна, което ги прави доста непредска...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР