Ловеч. Служители от Изпълнителна агенция по горите (ИАГ) и Регионална

...
Ловеч. Служители от Изпълнителна агенция по горите (ИАГ) и Регионална
Коментари Харесай

Ловеч: Горски инспектори от РДГ - Берковица са установили 700 куб.м. дървесина при проверка в нерегламентиран склад в с. Дерманци

Ловеч. Служители от Изпълнителна организация по горите (ИАГ) и Регионална дирекция по горите - Берковица са открили 700 куб.м. дървесина при инспекция в нерегламентиран склад в с. Дерманци, общ. Луковит, обл. Ловеч. Това оповестиха от пресцентъра на ИАГ. Проверяващите установяват складирана дървесина в дворно място в регулацията на селото. В хода на инспекцията се открива, че обектът не е регистриран, не има нужните документи и не е оборудван с устройство за видеонаблюдение, каквото е условието за обектите за предпазване, преправка и експедиция на дървесина.
Дървесината е законно добита от държавна горска територия, с транспортни билети и е маркирана с контролна горска марка при превозването й от сечището до склада.
За нарушаването е формиран констативен протокол и акт за открито административно нарушаване на притежателя на дърводобивната компания. Предстоят спомагателни инспекции.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР