Ловеч. Северна България е приоритет на това правителство. И сме

...
Ловеч. Северна България е приоритет на това правителство. И сме
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Ивелина Василева в Ловеч: Северна България е приоритет на това правителство

Ловеч. Северна България е приоритет на това държавно управление. И сме тук с Николай Нанков - индивидът, който дружно с премиера Бойко Борисов и с финансовия министър Владислав Горанов има най-значим принос за това. Това сподели в Ловеч претендентът за евродепутат от листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили за идния избор на 26 май Ивелина Василева, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Тя и сътрудника ѝ от листата Ева Майдел се срещнаха с членове, симпатизанти и другари в залата на Драматичен спектакъл, където бе показана листата. „ За мен е чест да съм още веднъж дружно с хората от Балкана с огромни сърца. Целият ми политически и професионален живот е отдаден на опазването на околната среда. Работили сме доста дружно и имаме добър резултат - пет пречиствателни станции за отпадъчни води, районно хранилище за боклуци в Луковит и Ловеч. Ние, от ГЕРБ, постоянно сме работили със съзнанието, че водената от нас политика преобразява обитаемоте места. И аз се гордея, че довечера съм в един хубав европейски град “, сподели още Ивелина Василева и подсети, че „ Българска социалистическа партия постоянно когато са управлявали, водят страната до съсипия “.
Форумът бе открит от регионалния координатор Николай Нанков, който съобщи: „ Правим всичко належащо за това българите да остават тук, в България. Ние сме европейци. Това е нашата визия към този момент трети мандат. С премиера Борисов се стараем да сътворяваме среда за повишение на стандарта на всички български жители до средноевропейския – и като приходи, и като качество на живот, като инфраструктура, обществени сфери-образование и опазване на здравето, непоклатимост на финансовата система, сигурност. Едва ли в геополитически проект сега има по-сигурна страна от България – във връзка с мигранския напън да вземем за пример. Убеден съм, че с общи старания, тези които извеждат своята политическа акция на клюки, на злословене и негативизъм, с плашенето на българския народ, ще претърпят следващата политическа загуба, а ГЕРБ ще се поздрави с 12-та изборна победа. Всички ние ще реализираме резултата, за който крепко се трудим, ще успеем на 26 май да се преборим и ще се поздравим с следващата безапелационна победа над нашите съперници за бъдещето на България, за нашето общо европейско бъдеще “.
При представянето на листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили бе бележит приносът на всеки един от нея. Областният водач на Съюз на демократичните сили доктор Георги Митев акцентира: „ Убеден съм в положителния резултат, с който ще се поздравим на 27 май, тъй като хората, които желаеме да изпратим в Европарламента, хората в нашата листа - са най-подготвените. Вярвам и съм сигурен, че нашите представители в Европарламента ще спомогнат за сполучливото разрешаване на проблемите. Общото явяване на Политическа партия ГЕРБ и Съюз на демократичните сили на тези избори е гаранция за триумф. Политическа партия ГЕРБ и Съюз на демократичните сили демонстрираха здрав разсъдък и демонстрираха пътя, по който би трябвало да се върви. А нашите представители ще работят по този начин, че да се усещаме горди, че сме българи “.
„ Ние сме един екип, който към този момент 5 години на локално, национално и на европейско равнище отстоява българския интерес. Водим се от това, което жителите на Ловеч и района ни споделят – без значение какъв брой е малко обитаемото място и казусът, който би трябвало да се позволи. Имаме своите резултати и знаем и имаме вяра, че можем доста повече от нашите съперници. Искаме една Европа, един Екологичен потенциал, където нашите хора не приказват срещу нашата страна от трибуната на Екологичен потенциал, не желаят наказания за България. Вашият избор е значим - дано там да отидат хора, които имат потвърден опит, знаят и могат и години наред са правили по този начин вашият интерес да бъде предпазен “, уточни Ева Майдел.
Събитието, на което участваха и народните представители Иван Миховски и Калин Василев, както и всички общински ръководители на ГЕРБ от региона, приключи с безапелационното: " в листата на Политическа партия ГЕРБ и Съюз на демократичните сили няма обвинени за пране на пари в изключително огромни размери, няма хора, източвали банки и банкрутирали страната ни. В листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили няма хора, взели участие в разграбването на България, няма недостойни и нечестни хора, чието родословие да е обвързвано с най-мракобесните за България времена, оставили ни смразяващите мемоари за лагерите Слънчев бряг и Белене, за Държавна сигурност с всичките ѝ поделения! И хората знаят това, по тази причина ние ще победим и справедливо ще спечелим 12-та победа за ГЕРБ! "
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР